Ultimele zile de înscriere a mărcilor comerciale în concursul NOTORIUM Trademark Awards
Full Article 2 minutes read

Ultimele zile de înscriere a mărcilor comerciale în concursul NOTORIUM Trademark Awards

La Concursul NOTORIUM Trademark Awards participă peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 160 de subcategorii de produse și servicii.

Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2021 se finisează pe 24 septembrie.

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send.

Competiția se va desfășura pînă pe 30 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun.

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2021 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru Trofeele Notorium şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul, în perioada august – septembrie 2019:

  • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ;
  • 59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz .

Toate beneficiile participării la Concursul NOTORIUM Trademark Awards  le găsiţi pe https://bit.ly/34TQZ4S

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART şi partenerii săi, îndeamnă agenţii economici să transforme criza în oportunitate, participând la Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium pentru a creşte vânzările, încrederea şi loialitatea consumatorilor.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: