Un carabinier a salvat viața unui bărbat din Bălți, găsit înjunghiat
Full Article 2 minutes read

Un carabinier a salvat viața unui bărbat din Bălți, găsit înjunghiat

Un bărbat înjunghiat a rămas în viață datorită intervenției unui carabinier din Bălți. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de astăzi, 16 iulie, anunță Inspectoratul General de Carabinieri.

Potrivit sursei citate, carabinierul, fiind în afara orelor de serviciu, în drum spre domiciliu, a observat, pe o stradă din mun. Bălți, două persoane de gen masculin care se certau și se îmbrânceau. Carabinierul s-a apropiat de ei pentru a aplana conflictul și a observat că unul dintre cei doi avea un cuțit în mână, iar celălalt avea o plagă în regiunea abdomenului.

„Militarul, fără să ezite, a imobilizat persoana cu cuțitul, după care, imediat s-a apropiat de persoana care se afla la sol însângerată, acordându-i primul ajutor medical. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112 la fața locului a fost solicitate o ambulanță și un echipaj de reacționare mobilă”, anunță Inspectoratul în comunicatul emis.

Potrivit sursei, la scurt timp, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul clinic din Bălți, iar agresorul a fost transportat la inspectoratul de poliție.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Datorită intervenției prompte a carabinierului, viața bărbatului este în afara oricărui pericol.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: