Un pacient al spitalului „Sfânta Treime” din Chișinău a murit după ce a căzut de la etajul instituției. Ce spune poliția
Full Article 40 second read

Un pacient al spitalului „Sfânta Treime” din Chișinău a murit după ce a căzut de la etajul instituției. Ce spune poliția

Un pacient în vârstă de 76 de ani, internat în Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, a căzut de la etajul instituției medicale. Cadavrul a fost găsit luni, 18 decembrie. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, pentru NM.

Potrivit sursei, la fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că victima are 76 de ani. Bărbatul era internat în instituția medicală.

În urma examinării cadavrului, medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime, a precizat Natalia Stati pentru NM.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: