#Vaficald la Spectacolele pe Gheață
Full Article 2 minutes read

#Vaficald la Spectacolele pe Gheață

Două spectacole pe gheață «Muzicanţii din Bremen» și «Dracula: O poveste de dragoste eternă» vor avea loc pe 4 februarie la Arena Chișinău. Organizatorii au pregătit mai multe promoții și oferte interesante pentru spectatorii și au făcut câteva anunțuri după vacanța de sărbători.

Desigur, nu există vacanțe pentru cei care organizează ei înșiși sărbătorile — acesta este un «ou de Paște» pentru cei care știu. Cei care urmează să cumpere bilete la spectacolele de gheață își pot prelungi cu ușurință vacanțele sau pot oferi un cadou celor dragi.

Prima surpriză

Pentru cei care au angajații în companii, rudele sau prietenii care sărbătoresc ziua de naștere (sau aniversarea nunții) pe 4 februarie, organizatorii au pregătit următoarea ofertă:
cumpărați bilete pentru întreaga companie și primiți un bilet-cadou pentru eroul ocaziei; il felicitati cu plina Arena pe 4 februarie si primiți ca suvenir un video despre ce s-a întamplat.

Pentru a profita de această ofertă, contactați organizatorii pe WhatsApp, Facebook sau Instagram.

Sau poate doriți să faceți cerere în căsătorie sau să anunți că așteptați un copil? Organizatorii sunt doar «PENTRU!» — vedem o mulțime de videouri din străinătate similar și ne zâmbim când le vedem. De ce să nu facem și la noi acasă așa ceva?

A doua surpriză

Daca doriți să mergeți la un spectacol cu colegii de serviciu (nimeni n-a anulat evenimente corporate spontane) — aveți ocazia sa cumpărați bilete cu o reducere — în pimul rând; și faceți publicitate companiei dvs. «live» chiar în timpul showului — în al doilea rând. Îți vei face plăcere și pe tine și pe șeful tău. Pentru detalii, ca de obicei, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram Suhih Production.

A treia surpriză este pentru cei care au propriile lor patine.

Doriți să patinați înainte/după spectacol și poate împreună cu actorii? Da, da, cei mai pricepuți au înțeles deja — WhatsApp, Facebook sau Instagram pentru toate detaliile.

În plus, în mod tradițional, organizatorii oferă reduceri la bilete de grup pentru școlari, familii cu mulți copii și cei care se regăsesc în țara noastră din cauza evenimentelor de țara vecină.

Cel mai bun sfat care poate fi dat este să vă abonați la NewsMaker, care sunt parteneri fedeli ai ICE SHOW, și să urmăriți noutățile Suhih Production pe toate rețelele de socializare.

Biletele de 250 de lei au fost aproape vândute… Dar pragul maxim de preț este de 500 de lei, așa că e posibil să vă oferiți voi și celor dragi o vacanță; la preturi foarte accesibile si cu surprize placute!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: