Vânzările noului Hyundai Kona Hybrid își iau startul în Moldova
Full Article 4 minutes read

Vânzările noului Hyundai Kona Hybrid își iau startul în Moldova

Kona reprezintă o poveste de succes pentru Hyundai în Europa. În numai trei ani, SUV-ul subcompact a devenit unul dintre cele mai populare modele ale gamei pe piața europeană. De la lansare până în prezent au fost vândute în regiune peste 228.000 de unităti.

Câstigător al premiilor „iF Design 2018”, „Red Dot 2018”, „IDEA 2018”, designul autovehiculului a fost apreciat de-a lungul timpului atât de clienți, cât și de specialiștii în domeniu. Acum automobilul este disponibil și pe piața Republicii Moldova.

Noul Kona Hybrid – design rafinat și contemporan

Cu un aspect progresist, Kona Hybrid a devenit un simbol în segmentul din care face parte. Actualizările de design adaugă noului model un aer rafinat, contemporan.

Noul Kona Hybrid dispune de dimensiuni generoase (cu 40 mm mai lung decât varianta anterioară), dar și de o siluetă cu linii ascuțite care conferă modelului un aspect mai elegant. Partea frontală se remarcă prin alura sportivă, care este amplificată de designul remarcabil al bandourilor. Luminile de zi (DRL) cu LED adaugă un aer high-tech, în timp ce caracterul impunător este reliefat de bara frontală redesenată. Designul actualizat al părții din spate este evidențiat de grafica orizontală a stopurilor, dar și de bara spate. Toate acestea sunt completate de jantele de 16 inchi preluate de la predecesor, dar și de cele de 18 inchi, care au fost actualizate.

Vânzările noului Hyundai Kona Hybrid își iau startul în Moldova

Clienții pot alege între 10 culori de caroserie, dintre care cinci nou introduse, care pot fi combinate cu plafonul, dar și cu oglinzile disponibile în aceeași nuanță – Phantom Black.

Habitaclul robust, dar rafinat completează designul exterior, pentru a atrage clienții cu un stil de viață activ. Consola centrală este individualizată în designul general al bordului, pentru a sublinia dispunerea în plan orizontal. Senzația de spațialitate este amplificată de instrumentarul de bord cu dimensiuni generoase. Pentru sporirea confortului, Kona Hybrid dispune acum de frână de parcare acționată electric.

Tehnologie și conectivitate

Noul Kona este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie și de conectivitate. Pentru mai multă eleganță, instrumentarul de bord și display-ul central au fost integrate în două ecrane de 10,25 inchi. De asemenea, ecranul central include funcția de divizare, pentru a permite efectuarea mai multor comenzi în același timp, înclusiv conexiuni Bluetooth.

Cu ajutorul Apple CarPlay și Android Auto, disponibile acum wireless, funcțiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afișate pe ecranul central al autovehiculului, care a fost mărit de la 7 la 8 inchi, în comparație cu predecesorul.

Vânzările noului Hyundai Kona Hybrid își iau startul în Moldova

Confort și spațialitate

O serie de noi caracteristici sunt disponibile pentru o călătorie mai confortabilă. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreaptă pot ajusta înălțimea scaunelor, pentru o poziție optimă în timpul deplăsarii. În plus, pasagerii din spate beneficiază de scaune incălzite și de conectivitate USB.

Opțiuni de propulsie în Republica Moldova

Versiunea Hybrid – care este echipată cu un motor pe benzină de 1,6 litri GDi combinat cu un propulsor electric de 32 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,56 kWh – oferă 141 CP, fiind disponibilă cu tracțiune 2×4, dar si cu transmisie cu dublu ambreiaj în 6 trepte.

Noul Kona Hybrid dispune de două variante de garanție la alegere: 5 ani sau 100 000 de kilometri și 4 ani fără limită de kilometri. Garanția bateriei este de 8 ani sau 160 000 km.

Informații mai detaliate despre noul Hyundai KONA Hybrid pot fi găsite pe site-ul distribuitorului oficial Hyundai în Moldova.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: