VIDEO „Cum ne tratăm noi, așa să vă tratați și voi”. Condiţiile în care este internat un copil în Spitalul din Floreşti
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Cum ne tratăm noi, așa să vă tratați și voi”. Condiţiile în care este internat un copil în Spitalul din Floreşti

O femeie a decis să publice pe pagina sa de Facebook condițiile dintr-un salon din Spitalul raional Florești. Aceasta susține că în cadrul instituției sunt și saloane cu condiții foarte bune care sunt arătate în cadrul vizitelor oficiale și în fața presei, însă de fapt, pacienții sunt internați în condiții mai proaste. Femeia spune că în încăpere este foarte frig, iar veceul nu este funcțional.

„Secţiile alea frumoase şi renovate stau închise iar copiii se tratează în condiţiile pe care le vedeţi! Surorile medicale ne-au adus de pe undeva un calorifer pentru că li se făcuse milă de noi, e a naibii de frig iar copilul cu bronhopneumonie e transpirat ! Asta e crimă, „stimaţ coleji”! Da, domnule Chicu, am pretenţii! Nu glamour caut da sănătate…iar aici avem o antisanitarie totală! Despre ce tratament poate fi vorba?”, scrie tânăra pe pagina sa de Facebook.

Că m-o răzghit! Miroase a RAHAT și la propriu și la figurat, stimabil Guvern Tehnocrat în frunte cu Președintele vostru. În salonul în care suntem internați pute a rahat, vă zic sincer! Secțiile alea frumoase și renovate stau închise iar copiii se tratează în condițiile pe care le vedeți! Surorile medicale ne-au adus de pe undeva un calorifer pentru că li se făcuse milă de noi, e a naibii de frig iar copilul cu bronhopneumonie e transpirat ! Asta e crimă, "stimaț coleji"! Da, domnule Chicu, am pretenții! Nu glamour caut da sănătate…iar aici avem o antisanitarie totală! Despre ce tratament poate fi vorba? Da, doamna Dumbrăveanu, noi vă lăsăm să vă faceți munca cu demnitate, pe care din păcate ați pierdut-o pe undeva prin indicațiile lui Dodon, dar…noi avem dreptul măcar la o mică idee de demnitate fiind simpli cetățeni? Lăsați fețele de mioare și țapi ispășitori și începeți să spuneți adevărul pe care noi îl vedem, îl simțim, îl trăim! Nu vă mai scremeți la cameră că faceți față și totul e bine! Nu e! Și pe lângă Covid mai sunt și alți pacienți care au nevoie de condiții DECENTE, nu GLAMOUROASE, domnule Chicu! Dodon, не по пацански fași tu, nu crezi?Ce ne oferiți nouă, să vi se întoarcă vouă înzecit!

Geplaatst door Calaras Doinita op Maandag 20 april 2020

Amintim că anterior, o femeie din Soroca a publicat un live pe pagina sa de Facebook, în care susține că s-a infectat cu COVID-19 în spital, unde fusese internată cu o altă problemă medicală. Aceasta a mai spus că timp de 6 zile nu s-a putut spăla fiindcă în instituția medicală lipsea apa.

Premierul Chicu a venit ulterior cu o reacţie, în care a declarat că „nu-i sens de făcut acum live-uri glamuroase despre starea precară a spitalelor. Pentru că da, starea este precară și asta este atitudinea noastră, a tuturor față de acest sistem”.

Ulterior, femeia a anunțat că a fost mutată în alt salon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: