VIDEO De ziua națională a Rusiei, trupa Nogu Svelo a lansat clipul la melodia „Ucraina”
Full Article 50 second read

VIDEO De ziua națională a Rusiei, trupa Nogu Svelo a lansat clipul la melodia „Ucraina”

Trupa „Nogu Svelo!” («Ногу Свело!») din Rusia a lansat pe 12 iunie clipul la noua piesă anti-război – „Ucraina”. Evenimentul a avut loc chiar de Ziua Națională a Rusiei. 

Piesa conține și versurile:

Nu-ți fie frică, fetița mea! Dragostea este mereu mai puternică!

Unde este a Treia Romă, unde e Al Treilea Reich și unde e Pompei?

Însă vor trăi și vor deveni doar mai tari

Odesa, Kiev, Harkov, Mariupol, Bucea!”.

Amintim că, acum câteva zile, presa rusă a anunțat că solistul trupei Nogu Svelo! este cercetat penal pentru „distreditarea armatei ruse” din cauza piesei „Generația Z”, dedicată rușilor care susține invazia Ucrainei. Muzicianul Max Prokovskii, care a criticat în repetate rânduri războiul declanșat de Rusia, nu a comentat deocamdată informația.

În aprilie, trupa a lansat și piesa „Nu avem nevoie de război”.

Printre interpreții care au lansat piese anti-război se numără și belarusul Max Korj, dar și interpreta și compozitoarea Zemfira.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: