(VIDEO) O tânără, prinsă între două mașini în centrul Chișinăului. Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost reținut
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) O tânără, prinsă între două mașini în centrul Chișinăului. Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost reținut

Pe online au apărut imagini cu un accident rutier, care s-a produs pe 6 noiembrie pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din capitală. O tânără, în vârstă de 18 ani, a fost prinsă între două automobile și a fost transportată la spital, după ce un șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și s-a ciocnit cu un automobil. Cel din urmă a fost proiectat în alte două mașini, lovind tânăra. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a menționat că oamenii legii au fost informați despre accident pe 6 noiembrie, la ora 08:12. Preliminar se cunoștea despre o persoană care a suferit traume.

La fața locului a ajuns un echipaj al secției documentare accidente rutiere, de comun cu ofițerul de urmărire penală.

S-a stabilit că un șofer în vârstă de 19 ani, la volanul unui automobil de model Skoda, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și s-a ciocnit cu un automobil de model Toyota Prius. La volanul mașinii din urmă se afla un șofer în vârstă de 42 de ani. Automobilul de model Toyota Prius, în rezultat, a fost proiectat în direcția unei parcări unde a tamponat două mașini. În consecință un pieton a fost lovit. Este vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani. Aceasta a fost prinsă între automobile.

Tânăra a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Pe caz a fost inițiată o cauză penală”, a menționat ofițerul de presă al poliției capitalei. Stati a mai spus că șoferul automobilului de model Skoda a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii continuă să stabilească circumstanțele accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: