VIDEO S-au aprins luminițele de sărbătoare: Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurat
Full Article 2 minutes read

VIDEO S-au aprins luminițele de sărbătoare: Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurat

Primăria municipiului Chișinău adat start sărbătorilor de iarnă. Luminițele de sărbătoare au fost aprinse, sâmbătă seara, 23 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Momentul a fost urmărit de zeci de copii și maturi, adunați în centrul capitalei. Tot astăzi, în centrul capitalei a fost inaugurat Târgul de Crăciun, la care participă producători locali.

„Vă dorim tot binele din lume. (…) Vrem să vă urmăm de sănătate, să aveți bunăstare în case, să vă crească și să vă bucure cei mici, să vă trăiască și să vă bucure toți cei dragi. (…) Noi vă urăm ca anul 2024 să fie unul mai bun decât cel care a fost, proiecte noi și realizări noi. Noi o să încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor voastre”, a declarat primarul de Chișinău, Ion Ceban, înainte de inaugurarea Pomului și a Târgului de Crăciun.

Precizăm că cu ocazia inaugurării sărbătorilor de iarnă, în această seară în PMAN are loc un concert susținut de artiști emeriți din Moldova.

Astfel, pe scenă vor urca: Corala „Vocile Primăverii”, Ansamblul de Violoniști „Divertisment”, pianiștii Iurie Mahovici şi Anatol Lapicus, Ethno Republic cu Marcel Ștefăneț, Nelly Ciobanu, Cornelia Ștefăneț, Natalia Gordienko, Geta Burlacu, Dara, trupa „Brio Sonores”, Aurel Chirtoacă, Adrian Ursu, Ion şi Ruxanda Rață, Cristina şi Sofia Scarlat, Viorica Lupu şi Ansamblul folcloric „Opincuța”.

Seara va culmina cu un recital susținut de Ștefan Bănică Junior, din România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: