A murit un fost șef al instituției de la Tiraspol responsabilă de „relații externe”: avea 44 de ani 
Full Article 40 second read

A murit un fost șef al instituției de la Tiraspol responsabilă de „relații externe”: avea 44 de ani 

A murit Vladimir Iastrebciak, fostul șef al așa-numitului departament de politică externă a Transnistriei. Informația a fost comunicată de instituția de la Tiraspol responsabilă de „relații externe”. Iastrebciak a fost și negociator din partea Tiraspolului. 

Instituția de la Tiraspol responsabilă de „relații externe” a anunțat pe 11 mai despre decesul lui Vladimir Iastrebciak. „Plecarea lui din viață este o mare pierdere pentru Transnistria”, au comunicat reprezentanții instituției.

Iastrebciak a murit la vârsta de 44 de ani.

El a fost șef al așa-numitului departament de politică externă a Transnistriei în perioada 2008-2012 și negociator din partea Tiraspolului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: