Abonament ACCESIBIL. Creat cu grijă pentru persoanele cu necesități speciale
Full Article 2 minutes read

Abonament ACCESIBIL. Creat cu grijă pentru persoanele cu necesități speciale

Moldcell dă startul magiei de sărbători cu o ofertă specială. De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită astăzi, 3 decembrie, Moldcell lansează Abonament ACCESIBIL, disponibil persoanelor cu deficiențe auditive, vizuale și de vorbire. Pentru că fiecare Abonat merită să comunice eficient și oricând are nevoie, compania oferă 20 GB trafic Internet + 500 minute naționale incluse (SMS), la preț exclusiv de 40 lei.

Inițiativa de a lansa acest Abonament, îi aparține Fundației Moldcell – platforma care reunește toate proiectele cu impact social. Pe măsură ce persoanele cu necesități speciale au devenit mai vulnerabili, mai ales în perioada pandemică, și ca urmare a comunicării cu aceștia, necesitatea de a lansa o ofertă specială anume pentru ei a luat forma Abonamentului ACCESIBIL.

Irina Strajescu, Director Executiv al Fundației Moldcell: „Compania Moldcell promovează și susține Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU, angajament pe care ni l-am asumat oficial în 2020 prin semnarea Memorandumului de Înțelegere cu ONU. Prin intermediul Abonamentului ACCESIBIL, compania contribuie la atingerea Obiectivului Nr. 10: Inegalități Reduse.”

Persoanele cu necesități speciale, membri ai Asociației Surzilor și Asociației Nevăzătorilor din Moldova vor beneficia de 50% reducere la Abonament timp de 12 luni, achitând doar 20 lei pe lună. Reducerea va fi acoperită de Fundația Moldcell, platforma ce adună toate proiectele de responsabilitate socială împreună.

Dumitru Sclifos, Director al Asociației Nevăzătorilor din Moldova: ”Suntem fericiți pentru toate persoanele cu deficiențe vizuale. Abonamentul este mai mult decât binevenit și sperăm ca să comunicăm și mai eficient cu cei dragi.”

Ruslan Lopatiuc, Președintele Asociației Surzilor din Moldova: „Abonamentul oferit de Moldcell intensifică comunicarea. În așa fel, membrii Asociației pot beneficia de consultații medicale de la distanță sau cere ajutor de la instituțiile statului prin video call-uri cu ajutorul limbajului semnelor. Anume acest lucru duce la înlăturarea obstacolelor de comunicare și a interacțiunii unei persoanei surde cu societatea.”

Pentru conectare, portare sau migrare, beneficiarii sunt așteptați în toate magazinele Centre Moldcell din țară.

Pentru detalii despre Abonament, accesează aici.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: