Au mai rămas zile numărate până la prima extragere a tombolei aniversare 20 ani Linella

Rețeaua de magazine Linella sărbătorește 20 ani de la deschiderea primului magazin, printr-o campanie promoțională cu premii aniversare, iar zile numărate au mai rămas până la prima extragere din cadrul acesteia.

În perioada 07 octombrie – 15 decembrie 2021, consumatorii care fac cumpărături în magazinele Linella din țară de minim 220 de lei pe un singur bon fiscal, în care se regăsesc și cel puțin 2 produse din revista promoțională activă la momentul cumpărăturii, primesc  la casa de marcat bonul fiscal și anexa acestuia cu codul de participare pe care îl pot înregistra pe www.20ani.linella.md și astfel au șansa să câștige unul din cele 2220 de premii – 2200 vouchere de cumpărături și 20 automobile Suzuki Vitara.

Până în acest moment, din totalul de 2200 vouchere puse în joc, au câștigat instant la înregistrare, vouchere valorice în sumă de 220 sau 2000 lei, un număr de 198 norocoși. Lista cu toți câștigătorii de vouchere poate fi găsită aici.

În cazul codurilor de participare necâștigătoare a voucherelor instante, consumatorii se înregistrează automat la marea extragere, ce le oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 20 automobile Suzuki Vitara.

Marea extragere prin tragere la sorți a primelor două automobile Suzuki Vitara din cadrul campaniei aniversare – 20 ani Linella, va avea loc în data de 31 Octombrie 2021, începând cu ora 18:30, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe pagina oficială de Facebook și youtube Linella.

La tombolă vor participa toate codurile necâștigătoare de vouchere instante, înregistrate în perioada 07 octombrie – 30 octombrie 2021.

Participantul extras pentru premiul mare va fi apelat de maxim trei ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora înregistrate, la îndemână.

LINELLA reamintește că angajații rețelei de magazine, dar și rudele de gradul I și II ale acestora, nu au dreptul să participe în această campanie promoțională. Organizatorii promit transparență și corectitudine la maxim în cadrul tombolei aniversare, ulterior verificând înainte de înmânarea premiului, dacă norocosul câștigător a îndeplinit toate condițiile necesare și a respectat regulamentul în vigoare.

LINELLA mulțumește tuturor consumatorilor și le urează succes celor care s-au înscris deja în marea tombola aniversară #20aniLinella, dar și celor care urmează să se înregistreze până în data de 15 decembrie 2021.

Pentru a afla mai multe detalii și regulamentul campaniei accesează site-ul www.20ani.linella.md.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

CNN Indonesia

Morți și zeci de persoane dispărute, după ce un feribot care se deplasa spre Bali s-a scufundat

Cel puțin patru persoane au murit, iar zeci sunt date dispărute după ce un feribot care făcea legătura între insulele indoneziene Java și Bali s-a scufundat, relatează BBC. Potrivit sursei, feribotul s-a scufundat în largul insulei Bali.

La bordul navei, care s-a scufundat în seara zilei de 2 iulie, se aflau 53 de pasageri și 12 membri ai echipajului. Feribotul efectua o cursă din Java de Est către insula Bali.

„23 de persoane au fost salvate, patru au murit”, a declarat pentru AFP șeful poliției din orașul Banyuwangi de pe insula Java, de unde a plecat feribotul, Rama Samtama Putra.

Cauza naufragiului nu este cunoscută. Incidentul a avut loc la aproximativ 25 de minute după plecarea feribotului de pe insula Java. Operatorul feribotului a declarat pentru presa locală că, cu puțin timp înainte de naufragiu, echipajul navei a raportat o defecțiune la motor.

Potrivit sursei, această rută este frecvent utilizată de localnici care călătoresc între insulele Java și Bali.

La bordul feribotului se aflau vehicule, inclusiv camioane.

NewsMaker.md/ Tudor Marde

NM Espresso: Deputată Șor își recuperează pașaportul diplomatic, mitinguri false înainte de summitul Moldova-UE, Moldova discută un videoclip rap

Invitații false la miting

Partidul de guvernământ PAS a anunțat că unii cetățeni ai Moldovei au primit apeluri telefonice automate cu propunerea de a participa contra cost la un miting de susținere a summitului Moldova—UE în fața sediului partidului. PAS a declarat că nu are nicio legătură cu aceste apeluri și a presupus că în spatele lor s-ar afla reprezentanți ai fostului Partid «Șor».

Reamintim că summitul Moldova—UE va avea loc pe 4 iulie.


Fermierii amenință cu proteste reale

Asociația «Forța Fermierilor» este din nou nemulțumită: agricultorii au cerut guvernului să renunțe la planul de a lichida Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii. Organizația a publicat o scrisoare deschisă adresată Parlamentului, Președinției și Guvernului Republicii Moldova, în care acuză executivul de intenția deliberată de a distruge sectorul agricol. Și au amenințat cu proteste.


Procurorii pleacă singuri

Comisia de vetting a început evaluarea activității procurorilor: li s-a cerut să prezinte declarații de avere pentru ultimii cinci ani, lista rudelor angajate în sistemul judecătoresc, în procuratură sau în alte structuri de stat, precum și un formular privind etica profesională.

După primirea acestei solicitări, 15 procurori din PCCOCS și doi din Procuratura Generală și-au depus cererile de demisie. Ceilalți 73 de procurori au fost mai curajoși și au prezentat toate documentele necesare în termenul stabilit.


Deputată Șor își recuperează pașaportul diplomatic

Deputata Reghina Apostolova a câștigat neașteptat un proces împotriva Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova. Ea a considerat ilegală decizia prin care i s-a retras pașaportul diplomatic. Acum, instituția va fi obligată să i-l restituie. Totuși, această decizie poate fi contestată în Curtea de Apel.

Reamintim că Apostolova este în continuare deputată până la finalul mandatului actualului Parlament. Ea a fost aleasă pe listele Partidului «Șor», între timp lichidat. În prezent, figurează ca deputat independent.


Vlah forțează accesul spre Recean

Între timp, partidul «Inima Moldovei», condus de fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, a organizat pe 2 iulie un protest în fața clădirii Guvernului. Participanții la manifestație au criticat activitatea cabinetului condus de premierul Dorin Recean.

Aceștia au încercat chiar să intre în clădire, scandând «Recean, ieși afară» și «Deschideți ușa», dar au fost opriți de pază. Irina Vlah, care a condus protestul, a acuzat guvernul pentru scumpirea alimentelor și pentru favorizează importurilor în detrimentul producătorilor locali.


Nu toți îi așteaptă cu bucurie pe rapperii ruși

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a atins scopul: rapperii ruși Basta și Macan au ajuns la Chișinău pentru a susține un concert. Autoritățile nu le-au interzis intrarea în țară. Organizația civică «Stop Russian Aggression», care ceruse să le fie interzisă intrarea în Moldova, a numit această zi «o rușine pentru Moldova».

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a reacționat pragmatic la acuzații: este vorba de «libertatea activității economice».

Scurt pe doi despre rap, de această dată moldovenesc: pe rețelele sociale continuă să se discute videoclipul Irinei Vlah, lidera Partidului «Inima Moldovei», în care, în stil rap, cheamă PAS să plece de la guvernare. Videoclipul a devenit cu adevărat viral.


Se va deschide oare podul?

La Chișinău a fost redeschis parțial podul de pe strada Mihai Viteazul: reparația capitală durează de trei ani, iar traficul a fost reluat doar pe patru din cele șase benzi. NewsMaker explică cât va costa podul mult așteptat, cum primăria capitalei a tot amânat termenele și dacă șoferii au sau nu motive să se bucure.


Pe scurt


Agenda zilei, 3 iulie:

  • 9:00 — continuă la Judecătoria sectorului Buiucani procesul în dosarul bașcanei Găgăuziei, Eugenia Guțul: instanța e tot mai aproape de pronunțarea sentinței;
  • 10:00 — Consiliul Municipal Chișinău se reunește în ședință extraordinară: pe ordinea de zi — bugetul municipal pentru 2025, încă neaprobat;
  • 11:00 — IMAS prezintă rezultatele sondajului «Barometrul socio-politic — iulie 2025»;
  • 11:00 — Parlamentul se reunește în ședință ordinară;
  • 13:00 — Guvernul lansează noul produs financiar «Casa Verde».
Андрей Мардарь / NewsMaker

Cristian Rizea, eliberat condiționat din penitenciar: decizia Tribunalului din România

Tribunalul Ilfov din România a dispus, pe 2 iulie, eliberarea condiționată a fostului deputat Cristian Rizea, aflat în detenție la Penitenciarul București-Jilava. Instanța a admis contestația lui Rizea și a anulat sentința penală anterioară.

Prin hotărârea definitivă, tribunalul a decis punerea în libertate a condamnatului, cu condiția ca acesta să nu fie arestat sau reținut în altă cauză.

Cine este Cristian Rizea?

Fostul deputat român Cristian Rizea s-a refugiat la Chişinău în 2017, cu o lună înainte de a fi condamnat în prima instanţă în România la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru acţiuni de corupţie.

Rizea a devenit cunoscut publicului larg din Republica Moldova la sfârşitul primăverii anului 2021, când s-a lansat în politică cu formaţiunea NOI. Ulterior, el a început să înregistreze video şi să distribuie pe reţelele de socializare aşa zisele „dezvăluri”, în urma cărora a fost denunţat de mai multe ori pentru defăimare.

Rizea a fost lipsit, la finele anului 2021, de dreptul de a avea statut de refugiat pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chişinău, care a mai respins şi solicitarea lui Rizea privind suspendarea decretului prezidenţial din 2020 prin care i-a fost retrasă cetăţenia Republicii Moldova.

Ex-deputatul român a fost extrădat din Republica Moldova în România, în seara zilei de 27 aprilie 2023. Acesta a fost declarat persoană indizerabilă pe teritoriul Republicii Moldova pe un termen de 15 ani. Pe 28 aprilie, presa din România a scris că Rizea a fost încarcerat în Penitenciarul din Vaslui.

De ce transportatorii sunt împotriva sistemului e-Bilet? Șeful APOTA: „Vorbim despre corupție la nivel înalt”

Șeful Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto (APOTA), Oleg Alexa, acuză de monopol în domeniul caselor de marcat destinate transportatorilor. Potrivit lui Alexa, prin instaurarea sistemului electronic e-Bilet, autoritățile „impun utilizarea unui singur model de casă de marcat, produsă de o firmă anumită“. Șeful asociației a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii NM «Есть вопросы».

Fiind întrebat de ce transportatorii sunt împotriva sistemului electronic e-Bilet propus de autorități, Alexa aprecizat că în realitate „asta înseamnă că trebuie să aibă doar o casă de marcat, de un anumit model, care nu se găsește în alte țări”.

„În perioada în care Ministerul Infrastructurii dezvolta aceste acte normative, niște băieți isteți au făcut deja comenzi pentru aceste aparate. În momentul intrării în vigoare a acestor norme, ei au importat aparatele și ne-au oferit imediat spre vânzare, susținând că suntem deja obligați să le cumpărăm. Și se poate lucra practic doar cu un singur tip de casă de marcat, cu altele fiind aproape imposibil”, a declarat Alexa.

El a menționat că această situație „ridică suspiciuni de corupție la înalt nivel”.

„Vorbim acum despre corupție, corupție la un nivel foarte înalt, când oamenii își creează reguli pentru propriul lor business, emit hotărâri de guvern ca să ne oblige să le cumpărăm aparatele lor”, a mai spus șeful asociației.

Alexa a precizat că transportatorii nu se opun încasării chitanțelor sau plăților cu cardul, ci contestă obligația de a achiziționa aparatele de la o singură companie.

Anterior, Guvernul a reacționat la acuzațiile APOTA legate de posibile scheme de corupție. Executivul a invitat toate părțile care dețin informații relevante să le prezinte organelor competente.

Amintim că transportatorii va organiza primul protest, din cele trei planificate, în data de 9 iulie. Anterior, pe 24 iunie, transportatorii au acuzat Ministerul Infrastructurii și Agenția Națională Transport Auto (ANTA) de inacțiune, dar și presupuse abuzuri și scheme de corupție. Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a transmis un apel public, în care avertizează că lipsa metodologiei tarifare, impunerea sistemelor electronice e-GPS și e-Bilet, precum și obligația de adaptare a tuturor vehiculelor pentru persoanele cu dizabilități pun în pericol activitatea transportatorilor. Aceștia au amenințat, atunci, cu proteste, dacă autoritățile nu vor ține cont de nemulțumirile lor.

În reacție, Guvernul a transmis că a luat act de solicitarea publică, dar soluționarea problemelor ține de competența Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. În ceea ce privește acuzațiile APOTA legate de posibile scheme de corupție, Executivul a invitat toate părțile care dețin informații relevante să le prezinte organelor competente.

Permisele auto eliberate în R. Moldova și Irlanda vor fi recunoscute reciproc, fără susținerea examenelor suplimentare

Permisele de conducere eliberate de autoritățile Republicii Moldova și Irlandei vor fi recunoscute reciproc, pe teritoriul celor două state. Guvernul a aprobat în ședința de miercuri, 2 iulie, inițierea negocierilor asupra unui Acord în acest sens. 

Potrivit unui comunicat al Guvernului, moldovenii stabiliți în Irlanda își vor putea preschimba permisele de conducere fără a susține probe teoretice sau practice. De aceleași condiții vor beneficia, pe teritoriul țării noastre, și deținătorii permiselor auto eliberate de autoritățile irlandeze. 

Republica Moldova are încheiate acorduri similare cu Letonia, Spania, Grecia, Israel, Turcia, Albania și Lituania. Un Acord cu Franța a fost parafat și urmează să intre în vigoare, iar între Republica Moldova și Germania există o Declarație comună de intenție în acest sens.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: