Au mai rămas zile numărate până la prima extragere a tombolei aniversare 20 ani Linella
Full Article 3 minutes read

Au mai rămas zile numărate până la prima extragere a tombolei aniversare 20 ani Linella

Rețeaua de magazine Linella sărbătorește 20 ani de la deschiderea primului magazin, printr-o campanie promoțională cu premii aniversare, iar zile numărate au mai rămas până la prima extragere din cadrul acesteia.

În perioada 07 octombrie – 15 decembrie 2021, consumatorii care fac cumpărături în magazinele Linella din țară de minim 220 de lei pe un singur bon fiscal, în care se regăsesc și cel puțin 2 produse din revista promoțională activă la momentul cumpărăturii, primesc  la casa de marcat bonul fiscal și anexa acestuia cu codul de participare pe care îl pot înregistra pe www.20ani.linella.md și astfel au șansa să câștige unul din cele 2220 de premii – 2200 vouchere de cumpărături și 20 automobile Suzuki Vitara.

Până în acest moment, din totalul de 2200 vouchere puse în joc, au câștigat instant la înregistrare, vouchere valorice în sumă de 220 sau 2000 lei, un număr de 198 norocoși. Lista cu toți câștigătorii de vouchere poate fi găsită aici.

În cazul codurilor de participare necâștigătoare a voucherelor instante, consumatorii se înregistrează automat la marea extragere, ce le oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 20 automobile Suzuki Vitara.

Marea extragere prin tragere la sorți a primelor două automobile Suzuki Vitara din cadrul campaniei aniversare – 20 ani Linella, va avea loc în data de 31 Octombrie 2021, începând cu ora 18:30, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe pagina oficială de Facebook și youtube Linella.

La tombolă vor participa toate codurile necâștigătoare de vouchere instante, înregistrate în perioada 07 octombrie – 30 octombrie 2021.

Participantul extras pentru premiul mare va fi apelat de maxim trei ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora înregistrate, la îndemână.

LINELLA reamintește că angajații rețelei de magazine, dar și rudele de gradul I și II ale acestora, nu au dreptul să participe în această campanie promoțională. Organizatorii promit transparență și corectitudine la maxim în cadrul tombolei aniversare, ulterior verificând înainte de înmânarea premiului, dacă norocosul câștigător a îndeplinit toate condițiile necesare și a respectat regulamentul în vigoare.

LINELLA mulțumește tuturor consumatorilor și le urează succes celor care s-au înscris deja în marea tombola aniversară #20aniLinella, dar și celor care urmează să se înregistreze până în data de 15 decembrie 2021.

Pentru a afla mai multe detalii și regulamentul campaniei accesează site-ul www.20ani.linella.md.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: