AUTOMALL GROUP „Facem totul ca automobilele să rămână în mișcare”
Full Article 2 minutes read

AUTOMALL GROUP „Facem totul ca automobilele să rămână în mișcare”

În prezent, AUTOMALL GROUP (AMG) este format din două domenii de activitate: Automotive și IT.

La jumătatea lunii februarie, cele patru companii care fac parte din domeniul automotive al AMG  au organizat un eveniment de profil, Conferința Automotive 2023. Evenimentul a avut loc în spațiul creativ MediaCor.

Din domeniul de activitate automotive al AMG fac parte:

AUTOMALL – cel mai mare furnizor și distribuitor național de piese și componente auto

EUROGARAGE – rețea de 14 stații de deservire auto în toate regiunile Moldovei.

GROUPAUTO – uniune națională compusă din 8 distribuitori independenți de produse auto.

TECHNOCAR – rețea de centre de reparație a caroseriei din Moldova.

9 speakeri, manageri de top ai companiilor AMG, au prezentat informații despre provocările și tendințele pieței, cele mai strălucite realizări și eșecuri din 2022, planuri și perspective pentru 2023.

În ultimul an provocator au fost realizate multe – s-au introdus inovații și tehnologii noi, s-au dezvoltat abordări alternative și s-au îmbunătățit sistemele de operare și management.

Înțelegerea obiectivelor cheie a companiilor și ale domeniului de afaceri per ansamblu este esențială pentru dezvoltare.

Toate cele patru companii automotive ai AMG depun eforturi continue pentru a înțelege nevoile automobiliștilor și ale profesioniștilor de pe piață și, ca urmare, își direcționează propriile eforturi către îmbunătățirea continuă a serviciilor pentru clienți.

Orientarea către client, soluțiile complete și transparența sunt avantajele cheie pe care companiile domeniului automotive al AMG le oferă clienților și partenerilor săi.

Pavel Guțu, Vicepreședintele domeniului automotive al Concernului AMG, a încheiat blocul de prezentări cu o concluzie esențială:

„Obiectivul nostru este să folosim puterea Concernului pentru a îmbunătăți eficiența fiecărei companii în parte și a afacerii în general. Învățând din succesele fiecăruia, optimizând resursele, organizându-ne și cooperând, ne atingem obiectivele și ne realizăm misiunea – „Facem totul ca automobilele să rămână în mișcare”.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: