Bărbatul din Taraclia, acoperit de pământ într-o fântână, a murit. Intervenția salvatorilor a durat 33 de ore
Full Article 2 minutes read

Bărbatul din Taraclia, acoperit de pământ într-o fântână, a murit. Intervenția salvatorilor a durat 33 de ore

Bărbatul din Taraclia, care a rămas blocat într-o fântână, la adâncimea de 15 metri, a murit. Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au reușit să scoată la suprafață corpul neînsuflețit abia în seara de 3 iulie, după o zi și jumătate de de la începutul intervenției. Victima avea 50 de ani.

Salvatorii au reușit recuperarea din fântână a corpului neînsuflețit a bărbatului în vârstă de 50 de ani, asupra căruia s-a surpat un mal de pământ în dimineața zilei de 2 iulie la Taraclia. Intervenția angajaților IGSU a durat peste 33 de ore încontinuu, fără întreruperi pe parcursul nopții.

Cadavrul a fost scos la suprafață, în urma unei misiuni dificile. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

***

Incidentul a avut loc, pe 2 iulie, într-o gospodărie de pe strada Dimitrova nr.20 din orașul Taraclia. Potrivit primelor informații, bărbatul a coborât la adâncime pentru a efectua lucrări de săpare a fântânii, însă în proces, un mal de pământ s-a surpat acoperindu-l în totalitate.

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:43. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje, care de urgență au început lucrările de deblocare. Misiunea complexă a salvatorilor a fost efectuat  neîntrerupt în condiții de zi și noapte și continuă și la această oră.

În intervenție au fost antrenați peste 20 de angajați din subdiviziunile IGSU care lucrează la adâncimea de peste 15 metri pentru recuperarea victimei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: