BEMOL acordă ajutor în lupta împotriva COVID-19
Full Article 2 minutes read

BEMOL acordă ajutor în lupta împotriva COVID-19

În contextul situației complicate provocate de răspândirea coronavirusului, administrația BEMOL anunță că trebuie să fie consolidate forțele și a decis să acorde sprijin autorităților cu privire la măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului sau, cum i se mai spune, Covid-19.

În primul rând, compania răspunde inițiativei Guvernului de a strânge fonduri pentru combaterea Covid-19 și transferă din fondurile sale 500.000 de lei în contul pentru donații deschis de către Ministerul Finanțelor. Banii sunt transmiși pentru achiziționarea dispozitivelor de ventilație mecanică.

Totodată, BEMOL sprijină și autoritățile municipale prin oferire asistenței financiare Primăriei Chișinău întru achiziționarea măștilor, mănușilor, dezinfectanților și a altor echipamente de protecție pentru medicii care încearcă să salveze viețile oamenilor diagnosticați cu Covid-19.

„Remarcăm rolul important al societății civile în persoana voluntarilor și activiștilor care contribuie în mod voluntar și dezinteresat, aducând un aport de neprețuit în susținerea lucrătorilor din sănătate și a segmentelor cele mai vulnerabile ale populației în această situație”, mai remarcă administrația companiei.

Prin urmare, BEMOL este gata să le ofere sprijin, punând la dispoziție combustibil pentru astfel de organizații și grupuri de inițiativă care vor contacta compania.

„Prioritatea companiei este protejarea sănătății angajaților și a clienților. În cadrul măsurilor de prevenire organizate la benzinăriile BEMOL sub deviza „Protejându-te, protejezi pe ceilalți”, compania le-a pus la dispoziție produse necesare pentru păstrarea igienei, iar la fiecare două ore se realizează o dezinfectare completă cu mijloace speciale la sediile stațiilor PECO”, a mai anunțat administrația companiei, mulțumind clienților săi, deoarece „ajutorul nostru este posibil prin contribuția lor la lupta pentru un viitor sănătos”.

bemol.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: