Bilanțul „Marii Curățenii” din capitală. Voluntarii, chemați la o nouă acțiune de salubrizare
Full Article 2 minutes read

Bilanțul „Marii Curățenii” din capitală. Voluntarii, chemați la o nouă acțiune de salubrizare

În cadrul campaniei de salubrizare denumită Marea Curățenie, care a avut loc pe 26 septembrie, în capitală, au fost colectați circa 5000 de saci de gunoi, fiind evacuate 21 de curse de deșeuri la stația de transbordare. Primăria municipiului Chișinău îndeamnă locuitorii orașului să participe activ și sâmbăta viitoare, 3 octombrie, începând cu ora 09:00, la o nouă acțiune de salubrizare.

Primarul capitalei și-a exprimat speranța că voluntarii vor participa și săptămâna viitoare la acțiunile de salubrizare a orașului.

„Aduc mulțumiri fiecărui angajat, reprezentanți ai societății civile, dar și locuitori care s-au alăturat în toate sectoarele. Îmi exprim speranța că efortul echipei din Primărie va fi sprijinit și la acțiunea planificată de municipalitate pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie la aceiași oră 9 00”, a scris primarul Ion Ceban pe pagina sa de facebook.

Primarul capitalei a precizat că, după curățenie, va urma sădirea arborilor și arbuștilor.

„De fapt, curățim orașul pentru a sădi alții noi. Sâmbătă iarăși chem la solidaritate, pentru a ne uni eforturile și a ieși iarăși la Marea Curățenie. Invit pe fiecare locuitor al municipiului Chișinău să se alăture”, a adăugat Ceban.

Șeful de Spații Verzi a punctat că orașul are nevoie de 5000 de arbori în viitorul apropiat.

Locațiile unde se vor desfășura acțiune de salubrizare urmează să fie anunțate pe parcursul săptămânii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: