Bucătăria unui local din Chișinău – în flăcări. O persoană a fost transportată la spital cu arsuri
Full Article 1 minutes read

Bucătăria unui local din Chișinău – în flăcări. O persoană a fost transportată la spital cu arsuri

Incendiu la un local din Chișinău, aflat pe strada Gheorghe Asachi 54. Focul a cuprins bucătăria localului din sectorul Telecentru. O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital. Incidentul a avut loc pe 19 aprilie. 

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au raportat că pompierii din capitală au intervenit la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un local din Chișinău, aflat pe strada Gheorghe Asachi 54. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:12. Serviciul a fost informat că focul a cuprins bucătăria localului.

Pentru stingerea flăcărilor la fața locului au intervenit două echipe de pompieri. Aceștia au stabilit că s-a aprins uleiul în aparatul pentru prăjit alimentele.

Flăcările au fost stinse către ora 11:28.

„În urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătărie cu suprafața de 12 m2, iar o persoană a primit arsuri la braț și a fost preluată la spital pentru îngrijiri necesare”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Potrivit sursei, cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: