Cazul care a zguduit Franța: Un pensionar și-a drogat soția ani la rând și a invitat peste 80 de bărbați care să o violeze
Full Article 2 minutes read

Cazul care a zguduit Franța: Un pensionar și-a drogat soția ani la rând și a invitat peste 80 de bărbați care să o violeze

Un bărbat din Franța este acuzat că ar fi organizat abuzarea sexuală, în repetate rânduri, a soției sale, pe care o adormea cu tranchilizante. Femeia, cu care suspectul este căsătorit de peste 50 de ani și cu care are trei copii, ar fi fost violată, în total, de 83 de bărbați, între ei: pompieri,  gardieni, jurnaliști sau consilieri municipali. În total, 50 de persoane au fost reținute, scrie The Telegraph, cu referire la The Telegraph și la Le Monde

Potrivit sursei, pensionarul din Provence este acuzat că i-a strecurat soției sale tranchilizante și că a adus bărbați care au violat-o. Cei doi sunt căsătoriți de peste 50 de ani și au trei copii adulți.

Se presupune că din 2011 până în 2020, bărbatul și-a adormit soția cu tranchilizante, pe care  le strecura la cină, iar apoi aducea acasă bărbați care au violat-o pe femeia inconștientă. Suspectul și-a filmat soția în timp ce era abuzată sexual și a stocat videoclipul pe o unitate flash într-un folder numit „Abus” (abuz, în franceză).

Poliția a identificat 92 de cazuri de viol în care au fost implicați 83 de bărbați. Mulți dintre ei au venit de mai multe ori. 51 de bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 73 de ani, au fost arestați. Printre aceștia se numără un pompier, un gardian, un jurnalist, o asistentă, un șofer de camion, un consilier municipal și un specialist IT. Unii dintre ei au susținut că nu aveau idee că femeia nu este de acord cu acest lucru, în timp ce unul dintre deținuți a negat că ar fi fost viol și a spus: „Aceasta este soția lui, face ce vrea cu ea”.

Conform sursei citate, femeia le-a spus polițiștilor că soțul ei a fost „bun și grijuliu”. După ce a aflat adevărul, ea a cerut divorțul. Bătrâna a înțeles, de asemenea, ce i-a cauzat oboseala frecventă, precum și problemele ginecologice – s-a descoperit că are patru boli venerice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: