Cazul copilului din Drochia, filmat cerându-și scuze în genunchi. Părinții au fost sancționați
Full Article 2 minutes read

Cazul copilului din Drochia, filmat cerându-și scuze în genunchi. Părinții au fost sancționați

Poliția a publicat noi detalii despre cazul minorului dintr-un sat din raionul Drochia, filmat în timp ce își cere scuze în genunchi. Oamenii legii susțin că în conflict au fost implicați trei copii. Părinții acestora au fost sancționați.

În urma autosesizării Poliției cu referire la cazul apărut în spațiul online, despre un minor care ar fi fost bătut și obligat să-și ceară scuze în genunchi de la un alt copil din localitate, Vă comunicăm că, între 3 copii, ar fi avut loc un conflict mai vechi, în care reciproc au adoptat același comportament de a-și cere scuze. Ulterior, familiile copiilor implicați în conflict au ajuns la o înțelegere”, a anunțat poliția.

În acest caz, părinții minorilor au fost sancționați conform art. 63 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului”.

De asemenea au fost sesizate toate instituțiile abilitate cu competențe în domeniu.

***

Amintim că poliția din Drochia s-a autosesizat după ce pe internet au fost publicate imagini cu un băiețel umilit și filmat de doi adulți. Acesta ar fi fost obligat să stea în genunchi și să își ceară scuze. Cazul ar fi avut loc în satul Popeștii de Sus din raionul Drochia, iar făptașii sunt doi localnici – soț și soție, supărați pe minor din cauza că le-ar fi agresat copilul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: