1 800 EUR pentru un permis de conducere. Percheziții la o femeie din Drochia, denunțată la CNA
Full Article 2 minutes read

1 800 EUR pentru un permis de conducere. Percheziții la o femeie din Drochia, denunțată la CNA

O femeie din raionul Drochia a fost denunțată la Centrul Național Anticorupție (CNA). Aceasta ar fi cerut 1 800 de euro, mită, de la un bărbat pentru a-l ajuta să obțină permisul de conducere. A fost pornit un dosar penal pentru trafic de influență. Totodată domiciliul suspectei a fost percheziționat, fiind ridicat un telefon „cu probe concludente”. Femeia este cercetată în stare de libertate. 

Reprezentanții CNA au menționat că o femeie din raionul Drochia este bănuită că ar fi cerut mită pentru a ajuta un bărbat să obțină mai ușor permisul de conducere.

Suspecta ar fi pretins de la bărbat 1800 de euro „sub pretextul că poate determina funcționarii de la Secția de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Soroca, responsabili de examinarea candidaților la probele teoretice și practice pentru obținerea permisului de conducere auto, să favorizeze susținerea cu succes a examenului auto și obținerea permisului de conducere de categoria B”.

„Cazul a fost denunțat la CNA. În baza denunțului a fost pornit un dosar penal pentru trafic de influență. Drept urmare, ofițerii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul suspectei, în urma cărora a fost ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală. Femeia este cercetată în stare de libertate”, au precizat reprezentanții Centrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: