Restricții de circulație în centrul capitalei, în noaptea de Revelion. Poliția, îndemn către șoferi: „dați dovadă de respect”
Full Article 40 second read

Restricții de circulație în centrul capitalei, în noaptea de Revelion. Poliția, îndemn către șoferi: „dați dovadă de respect”

Restricții de circulație rutieră în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu Bodoni și A. Pușkin. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că restricția va intra în vigoare pe 31 decembrie, ora 14:00 și se va menține până pe 1 ianuarie, ora 07:00.

IGP precizează în nota informativă emisă că agenții de patrulare se vor afla în intersecții, pentru a dirija fluxul de transport.

„Vă îndemnăm să respectați cerințele polițiștilor antrenați la fluidizare și să dați dovadă de respect în trafic!”, este îndemnul poliției.

Vezi cum va circula transportul public în noaptea de Revelion – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: