De aproape 10 ani voluntarii Purple Team Moldcell schimbă lumea spre bine
Full Article 2 minutes read

De aproape 10 ani voluntarii Purple Team Moldcell schimbă lumea spre bine

Anual, pe 5 decembrie este sărbătorită Ziua Internațională a Voluntarilor. Fiecare eveniment susține un subiect unic, iar în 2022 sărbătorim tema solidarității prin voluntariat. Această campanie evidențiază puterea umanității colective asupra schimbărilor pozitive în societate și a incluziunii și solidarității consolidate. Pentru Moldcell, ziua de 5 decembrie e un prilej de celebrare, datorită echipei de voluntari Purple Team.

Pe plan personal, voluntariatul este o experienţă unică, înseamnă bucuria de a ajuta şi de a fi alături de cei care au nevoie, este o oporunitate de a face o schimbare şi de a contribui la îmbunătăţirea relaţiilor dintre oameni şi la creşterea respectului de sine.

De aproape zece ani, compania Moldcell încurajează inițiativa angajaților, uniți de o cauză nobilă, care au format echipa Purple Team.

Proiectul de voluntariat Purple Team a fost creat în 2013 dintr-o pornire filantropică a angajaților de a educa noua generație prin propriul exemplu de implicare personală și proactivă în comunitatea noastră. Tot atunci, Moldcell a obținut premiul pentru voluntariat corporativ.

Pe lângă jobul de bază, pe care îl îndeplinesc cu mult entuziasm, cei care fac parte din echipa de voluntari Moldcell, încearcă prin activățile Purple Team, să schimbe lumea spre bine, să aducă energie pozitivă în viețile celor care au nevoie și zâmbete pe fețele celor mai triști ca noi. Iar odată cu lansarea Fundației Moldcell și a proiectului național #LikeDeLaBunei, angajații și-au implicat și copiii în activitățile de voluntariat, care au grijă ca vârstnicii să aibă acces nu doar la servicii tehnologice, ci să se implice activ în comunitate.

Tema din acest an a Zilei internaţionale a voluntarilor “Solidaritate prin voluntariat” definește Obiectivul pentru Devoltare Durabilă nr.10 al Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă ce urmăreşte stabilirea egalităţii – inclusiv incluziunea prin voluntariat. Prin toată activitatea sa Moldcell contribuie la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU în Moldova.

Încurajarea, recunoașterea și promovarea voluntariatului este o parte importantă a creării unui viitor mai egal și mai incluziv pentru comunitățile din întreaga lume.

Felicitări, dragi voluntari, oriunde ați merge în această lume, o părticică din voi va rămâne mereu cu noi! Sunteți minunați!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: