Deposedat de mașină și 1,6 mln de lei prin șantaj. Poliția a identificat doi suspecți, însă unul a reușit să fugă (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Deposedat de mașină și 1,6 mln de lei prin șantaj. Poliția a identificat doi suspecți, însă unul a reușit să fugă (VIDEO)

Doi cetățeni ai Azerbaidjanului, cu vârstele de 25 și 30 de ani, ar fi șantajat timp de trei luni un bărbat de 45 de ani, de origine turcă. Suspecții au amenințat victima cu un pistol, l-au deposedat de mașină și de o sumă de 1,6 mln lei. Potrivit poliției, unul dintre indivizi a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar al doilea a fost dat în urmărire internațională. 

Potrivit anchetatorilor, suspecții au  amenințat victima cu un pistol de model necunoscut și l-au deposedat de mașina de marca „Range Rover”. Ulterior, prin aplicarea violenței și amenințare cu moartea, sub pretextul unei datorii inexistente, au estorcat de la victimă 1 600 000 de lei.

Ca urmare a acțiunilor comune întreprinse de polițiști, procurori și angajații Biroului migrații și azil, suspecții au fost identificați.

Astfel, la 16 aprilie, unul dintre suspecți a fost reținut, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. Cel de-al doilea suspect, anterior condamnat cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pentru tentativă de omor, este anunțat în căutare internațională.

Pe acest caz, a fost iniţiată o cauză penală pentru „Șantaj săvârșit în proporții deosebit de mari”. Indivizii riscă de la 13 la 15 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: