VIDEO Mancurți, trădători, kuleokari, servesc un stat agresor! Deputatul Dan Perciun, izbucnire emotivă în adresa opoziției
Full Article 2 minutes read

VIDEO Mancurți, trădători, kuleokari, servesc un stat agresor! Deputatul Dan Perciun, izbucnire emotivă în adresa opoziției

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dan Perciun, a criticat dur opoziția parlamentară în cadrul ședinței din 16 iunie, când în plen era dezbătută moțiunea simplă depusă de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) împotriva politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Perciun și-a acuzat antivorbitorii din alte partide că ar spune minciuni. „Ați fost și ați rămas niște trădători”, a declarat deputatul PAS, pe fundalul unor tropăieli provocate de colegii din opoziție.

Parlamentarul Dan Perciun a criticat dur opoziția și a acuzat-o că ar spune minciuni.

Că stau niște „kuleokari” și țin lecție, întotdeauna este o bucurie, dar să nu uităm esența colegilor noștri, să nu uităm de unde au venit banii în toți acești ani pentru voi și cum v-a finanțat Federația Rusă într-o veselie. Trebuie să ai mult ambâț și obraz tare gros să ieși în plenul Parlamentul să acuzi guvernarea de toate relele lumii, uitând de contextul în care trăim, inclusiv prețul la benzină, care, bineînțeles se reflectă și asupra agricultorilor, dar care este o consecință și a războiului. Un război provocat de către sponsorii voștri… și despre caracterul vostru mancurt pe care l-ați avut dintotdeauna. Ați fost și ați rămas niște trădători care serviți interese străine, a unui stat agresor și asta este ceea ce va caracterizat și vă caracterizează. De când existați ați fost o grupare cleptocratică”, a spus acesta.

Pe 16 iunie, în plenul Parlamentului, a fost supusă dezbaterilor moțiunea simplă înaintată Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, condus de ministrul Viorel Gherciu. Autorii moțiunii au invocat carențe în activitatea instituției în cele nouă luni de guvernare – acuzații respinse de către ministrul Agriculturii. Cu 44 de voturi împotrivă și cinci pentru, moțiunea a fost respinsă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: