Directorul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor și-a dat demisia
Full Article 50 second read

Directorul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor și-a dat demisia

Agenția pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) a rămas fără conducere, după ce Serghei Merjan și-a dat demisia din funcția de director al instituției. Informațiile au fost făcute publice pe pagina oficială a Agenției.

Agenția pentru Soluționarea Contestațiilor a informat că Serghei Merjan a înnaintat Parlamentului o cerere de demisie.

„Astăzi, 10 noiembrie 2022, la prima oră, Serghei Merjan, Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, a solicitat Parlamentului să ia act de demisia sa, cu încetarea activității din aceeași dată”, a scris instituția.

Amintim că Serghei Merjan a fost numit în funcția de director general al Agenției pentru Soluționarea Contestațiilor pe 27 octombrie 2021.

În finala concursului pentru funcția de director general al ANSC au avut acces Irina Gutnic și Serghei Merjan. În total, 9 candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: