Dondușeni: Faptă eroică din partea unui minor. Și-a salvat din incendiu verișorul de doi ani
Full Article 1 minutes read

Dondușeni: Faptă eroică din partea unui minor. Și-a salvat din incendiu verișorul de doi ani

Un copil de doi ani și jumătate a fost salvat din flăcări de verișorul său de 17 ani, după ce casa de locuit în care se aflau a luat foc. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 2 noiembrie, în localitatea Tîrnova, raionul Dondușeni, scrie TV Nord.

Potrivit sursei citate, copiii erau acasă singuri, când flăcările au cuprins o cameră cu suprafața 20 m2, în care se afla cel mai mic.

„Observând fum și flăcări, tânărul l-a scos afară pe cel mic. Micuțul nu a avut de suferit, iar tânărul a primit arsuri a membrilor superioare. Acesta a fost preluat de medici la spitalul raional pentru îngrijiri necesare. În timpul intervenției pompierii au evacuat o butelie de gaz din locuința afectată. În urma incendiului, flăcările au distrus bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafață totală de 20 m2”, a comunicat IGSU.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 22 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: