VIDEO Fălești: un minor este suspectat că și-ar fi violat bunica. Riscă până la 20 de ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

VIDEO Fălești: un minor este suspectat că și-ar fi violat bunica. Riscă până la 20 de ani de închisoare

Un minor în vârstă de 17 ani este suspectat că și-ar fi violat bunica în vârstă de 68 de ani. În decembrie 2023, femeia a cerut ajutorul medicilor și intervenția polițiștilor. Aceasta a spus că o persoană necunoscută a pătruns în domiciliul ei și cu aplicarea forței a întreținut cu ea un raport sexual. Ulterior, femeia a fost internată la spital în stare gravă. Dacă va fi găsit vinovat, minorul riscă până la 20 de ani de închisoare. Precizările au fost făcute de reprezentanții Poliției Republicii Moldova pe 7 februarie. 

Poliția a anunțat că un tânăr din raionul Fălești este suspectat că și-ar fi violat bunica.

În luna decembrie anul trecut, o femeie de 68 de ani a solicitat ajutorul medicilor și intervenția poliției comunicând că pe parcursul nopții o persoană necunoscută a pătruns în domiciliul său și cu aplicarea forței a întreținut cu ea un raport sexual în formă perversă. În rezultat femeia a suferit diverse leziuni, fiind internată în spital în stare gravă. Pe faptul dat, Poliția a pornit o cauză penală pentru viol, iar în rezultatul măsurilor de investigație și acțiunilor de urmărire penală a fost stabilită persoana suspectată de comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi nepotul femeii în vârstă de 17 ani”, au raportat polițiștii.

Potrivit oamenilor legii, minorul a fost audiat în condiții speciale și colaborează cu ancheta.

Conform legii penale pentru infracțiunea de viol, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 20 de ani”, au comunicat reprezentanții Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: