Un copil de 4 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc. A fost lăsat singur acasă
Full Article 2 minutes read

Un copil de 4 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc. A fost lăsat singur acasă

Un băiat de 4 ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Dubăsari. Minorul a rămas în viață. A fost operat de urgență. Acum, el se află la terapie intensivă, starea lui este apreciată ca fiind gravă. Copilul a suferit o rană deschisă la cap și leziuni grave ale organelor interne. Tragedia s-a produs în seara zilei de 9 aprilie. 

În seara zilei de 9 aprilie, în jurul orei 20, un băiat în vârstă de patru ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Dubăsari, potrivit informațiilor raportate de așa-numitul „Minister de Interne” de la Tiraspol.

Potrivit sursei, mama copilului este la muncă în Italia iar minorul s-a aflat în ultima perioadă în grija nașului ei. Bărbatul, la rândul său, crește două gemene – eleve în clasa întâi, iar soția lui este și ea la muncă în afara țării.

Tragedia s-a produs în timp ce bărbatul a plecat la magazin iar fetele acestuia erau afară. Copilul în vârstă de 4 ani, potrivit sursei, a fost lăsat singur în casă. Minorul s-ar fi speriat și a cerut gemenelor la telefon ca acestea să vină în apartament. Fetele nu ar fi avut chei și l-ar fi asigurat pe minor că îl așteaptă pe tatăl lor și se vor întoarce împreună.

Ulterior, minorul ar fi ieșit la balcon. Acolo s-ar fi aplecat peste balustradă și a căzut. Jos, copilul a fost observat de o femeie. A fost chemată o ambulanță. La fața locului a ajuns și poliția.

La spital, minorul a fost operat de urgență. Potrivit medicilor, copilul a suferit o rană deschisă la cap și leziuni grave ale organelor interne. Acum, băiatul se află la terapie intensivă sub supravegherea specialiștilor iar starea lui este apreciată ca fiind gravă. Cu toate acestea, medicii au spus că minorul „s-a născut în cămașă”. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: