Droguri în valoare de 88 000 lei, depistate la doi chișinăuieni. Ce pedeapsă riscă? (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Droguri în valoare de 88 000 lei, depistate la doi chișinăuieni. Ce pedeapsă riscă? (VIDEO)

Vindeau droguri în capitală. Doi bărbați cu vârstele de 31 și respectiv 44 de ani, au fost reținuți. Aceștia riscă să petreacă de la 7 la 15 ani în închisoare. Oamenii legii au fost pe urmele suspecților timp de două luni. Aceștia au constatat că cei doi se ocupau cu dobândirea drogurilor, împachetarea și vânzarea acestora.

În această perioadă forţele de ordine au acumulat probe, iar pe data de 23 septembrie, i-au reținut pe cei doi indivizi, care intenționau să pună în circulație ilicită, droguri de tip ,,SUBUTEX”.

Astfel, urmare a percheziţiilor corporale şi la domiciliile acestora, au fost depistate şi ridicate circa 110 pastile de ,,SUBUTEX”, care urmau a fi vândute la prețul de 800 lei pentru o unitate.

În urma comercializării drogurilor, aceștia ar fi obținut un profit de 88 000 lei. Drogurile au fost ridicate, sigilate și expediate la expertiză.

Indivizii au fost plasați în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, iar conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: