„Ecourile războiului”. Delegația UE în Moldova găzduiește o expoziție care marchează doi ani de la invazia rusă asupra Ucrainei
Full Article 50 second read

„Ecourile războiului”. Delegația UE în Moldova găzduiește o expoziție care marchează doi ani de la invazia rusă asupra Ucrainei

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a lansat expoziția „Ecourile războiului”, care marchează cei doi ani de rezistență a poporului ucrainean în fața invaziei ruse. Eexpoziția va putea fi vizitată în perioada 19-29 februarie, la principalul centru de informare al UE în Chișinău, Europe Café.

„Ecourile războiului” numără 20 de fotogafii semnate de fotograful sirian Omar Sanadiki, surprinse în două țări mistuite de război, la 12 ani distanță unul de altul: războiul din Siria – în 2011, și războiul din Ucraina – în 2023.

Războiul nu are față, nici naționalitate. Războiul înseamnă durere, indiferent de țară. În câteva zile, vom marca doi ani de când Rusia a decis să înceapă o invazie pe scară largă a Ucrainei. Noi nu am uitat și nici nu renunțăm la luptă”, se arată într-un comunicat publicat de Delegația UE la Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: