FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția „Leader in Moneysend: Clickpay.md” pentru leadership în domeniul transferurilor bănești!
Full Article 2 minutes read

FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția „Leader in Moneysend: Clickpay.md” pentru leadership în domeniul transferurilor bănești!

Pe 17 Septembrie a avut loc conferința Mastercard Day 2021, organizată de către Sistemul Internațional de plăți Mastercard, în cadrul căreia FinComBank a fost decernată cu distincția „Leader in Moneysend:Clickpay.md” pentru rezultatele remarcabile obținute în domeniul transferurilor bănești de la card la card.

Clickpay.md este o platformă unică, în cadrul căreia zilnic se realizează sute de transferuri de la card la card, absolut sigure şi securizate. Pe lângă transferurile P2P realizate prin intermediul platformei Clickpay.md, au fost lansate şi alte servicii, cum ar fi Transferurile de la card la card din străinătate şi Primirea transferurilor Zolotaya Korona direct pe card, destinate clienţilor diferitor bănci din Moldova, care vin să simplifice procesul de expediere a banilor.

Serviciul „Transferuri Р2Р de la card la card” este tot mai solicitat în Republica Moldova, și pentru marea majoritate a deținătorilor de carduri deja a devenit un obicei. Volumul transferurilor P2P în țară în anul 2020 s-a dublat, păstrând un trend crescător în dinamică. Primirea acestei distincții și înregistrarea rezultatelor remarcabile a devenit posibilă datorită deținătorilor de carduri activi, care o  mare majoritate a operațiunilor le desfășoară online, și o fac asta tot mai des.

FinComBank S.A. exprimă înaltă considerație Companiei Internaţionale de plăţi Mastercard pentru încrederea acordată și susținerea în realizarea ideilor și abordărilor inovatoare în domeniul trasferurilor bănești.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: