FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul „Pria E-Commerce în Moldova”
Full Article 4 minutes read

FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul „Pria E-Commerce în Moldova”

Pe 3 decembrie, Pria Events în parteneriat cu FinComBank a desfășurat cea de-a 2-a ediție a conferinței „Pria E-Commerce în Moldova”. Spicherul evenimentului din partea FinComBank a fost Eugenia Cosor, Şef Secţie Carduri bancare şi Produse DIGITAL Retail, FinComBank, care a relatat despre situația curentă și provocările cu care se confruntă antreprenorii, precum şi despre rolul băncilor în dezvoltarea comerțului electronic.

În contextul actual, când tot mai multe afaceri se îndreptă spre mediul online, E-Commerce este un subiect de interes major.  Astfel, evenimentul a fost adresat tuturor sectoarelor economiei naționale din Republica Moldova, iar oamenii de afacere au putut afla mai multe detalii despre documentele şi semnăturile  electronice, despre plățile electronice şi prestatorii acestui tip de serviciu, despre efortul băncilor în vederea digitalizării, despre magazine şi vânzări online. De asemenea, în cadrul evenimentului, s-a pus în discuție cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali; dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova ce vor să-și dezvolte afacerea online; precum și experiența  şi principalele provocări  ale  companiilor din România în domeniul comerțului electronic.

Transformarea digitală în perioadă pandemică a avut un impact major și benefic asupra comercianților, determinându-i să practice mai intens E-Commerce, să opteze pentru achitarea fără numerar, cu scopul evitării bancnotelor și prezenței fizice. Astfel, s-a observat o tendință de migrare de la cash la cashless, iar Băncile reprezintă acel inel de conexiune între comercianți și clienți, care oferă posibilitate de integrare a unui modul complex în cadrul paginii web a comercianților, pentru comoditatea clienților, din perspectiva optimizării plăților online, oferind în același timp siguranță și un user experience reușit”, – a menționat Eugenia COSOR, Șef Secție Carduri bancare și produse Digital Retail, FinComBank.

Conferința poate fi vizualizată în reluare pe pagina de Facebook FinComBank.

FinComBank a lansat serviciul de comerț electronic în 2018 și deja numără mulți clienți care și-au dezvoltat afacerea online sau care au reușit să-și reconfigureze modalitatea de lucru a businessului, îndreptându-se spre online. Anume FinComBank a pus la dispoziţia agenţilor economici o modalitate sigură şi rapidă de achitare cu cardul în cadrul aplicaţiilor mobile, fiind prima banca din Moldova care a implementat tehnologia “Card-on file”, ce permite utilizatorilor să efectueze plata instant fără a introduce datele cardului de fiecare dată la achitare și posibilitatea de a salva în aplicația mobilă datele mai multor carduri de la diferite bănci din țară sau din străinătate. FinComBank în premieră pe piața Republicii Moldova a pus la dispoziția clienților și comercianților a doua versiune a tehnologiei 3D-Secure, 3D-Secure V.2, pentru realizarea tranzacțiilor în maximă siguranță.

Serviciul de E-commerce de la FinComBank oferă următoarele beneficii:

  • Achitarea bunurilor și serviciilor prin intermediul cardurilor bancare Visa sau Mastercard, emise oriunde în lume;
  • Interfață personalizată a sistemului de comerț electronic în concordanță cu brandul companiei;
  • Pagina de plată realizată în funcție de dispozitivul de pe care cumpărătorul accesează site-ul companiei sau aplicația mobilă;
  • Reducerea costurilor logistice generate de un magazin clasic;
  • Creșterea vânzărilor. Tranzacțiile pot fi efectuate non-stop, 24/7;
  • Atragerea unei noi piețe de desfacere, formată din clienți care sunt utilizatori activi ale platformele online;
  • Siguranță maximă a operațiunilor online, folosirea protocolul 3D-Secure V.2, care oferă o reducere esențială a fraudelor;
  • Asistență tehnică și consultanță individuală, în dependență de necesitățile afacerii.

Cu serviciul E-Commerce de la FinComBank, regândește-ți businessul pentru a avea doar de profitat. Reorientează-ţi afacerea către online, iar noi îţi vom acorda suportul necesar, pentru realizare.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: