Fly One anunță noi întârzieri de zboruri. Mai multe curse avia vor fi afectate
Full Article 1 minutes read

Fly One anunță noi întârzieri de zboruri. Mai multe curse avia vor fi afectate

Fly One anunță modificări în orarul mai multor zboruri. Potrivit companiei aeriene, modificările se impun după ce, din cauza unei defecțiuni tehnice, o aeronavă operată de Fly One a staționat în Istanbul timp de 7 ore.

„Din acest motiv, zborurile ulterioare vor avea modificări de orar”, anunță Fly One.

În context, reprezentanții companiei roagă pasagerii să verificați graficul și notificările primite.

Precizăm că aceasta nu este prima dată când Fly One anunță despre perturbarea zborurilor. În ultima perioadă, compania aeriană a anulat sau a amânat mai multe zboruri. Situația creată în jurul acestei companii avia, care a lăsat mai mulți pasageri să aștepte în aeroporturi, fără a le oferi informații, a ajuns și la autorități. La cererea ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, anterior, Autoritatea Aeronautică Civilă a declarat că va investiga activitatea companie Fly One, circumstanțele care au dus la anularea mai multor curse aeriene, dar și condițiile în care sunt respectate drepturile consumatorilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: