UPDATE Alte trei curse, anulate de Fly One. Erau planificate pentru 13 iunie, din și spre Chișinău
Full Article 3 minutes read

UPDATE Alte trei curse, anulate de Fly One. Erau planificate pentru 13 iunie, din și spre Chișinău

Compania Fly One a anulat noi zboruri, planificate pentru ziua de 13 iunie. Potrivit panoului online de la Aeroportul Internațional Chișinău, nu vor avea loc două curse spre Chișinău și una din capitala Republicii Moldova. 

În ajun, compania a anulat zborul Bruxelles-Chișinău, planificat pentru ora 00:30; Londra-Chișinău, planificat la ora 01:00; Verona-Chișinău, planificat pentru ora 01:50; Istanbul-Chișinău, planificat la ora 11:10; Paris-Chișinău, planificat la ora 19:10; Chișinău-Istanbul, planificat la ora 07:50; Chișinău-Paris, planificat pentru ora 12:00. Potrivit panoului online de la Aeroport, Fly One a anulat și zborul Chișinău-Londra. Cursa era planificată la ora 20:00, pe 12 iunie.

Pentru 13 iunie, Fly One a anulat zborul Chișinău-Antalya, care era planificat la ora 06:00.

Totodată, pe 13 iunie nu a avut loc cursa Londra-Chișinău. Aceasta urma să aibă loc începând cu ora 02:55.

Nici cursa Antalya-Chișinău, planificată de Fly One, nu va avea loc. Era programată pentru ora 10:30.

UPDATE: Contactați de NM, reprezentanții Fly One au precizat că, de fapt, zborurile spre Antalya fuseseră afișate pe tabelă dintr-o greșeală tehnică, iar cel de la Londra este, de fapt, zborul de ieri.

În acest moment, pentru astăzi, 13 iunie, nu avem niciun zbor anulat. Pentru unele curse ar putea fi însă înregistrate anumite modificări de orar. În acest context, reamintim pasagerilor noștri că informații cu privire la cursele lor vor fi comunicate prin intermediul emailurilor, mesajelor text, notificărilor din aplicația mobilă FLYONE, dar și a apelurilor telefonice, în măsura în care dispunem de datele de contact ale fiecărui pasager”, au precizat reprezentanții companiei.

***

Pe 11 iunie, compania Fly One declara că este nevoită să anuleze unele curse planificate pentru aceeași zi din cauza unei aeronave, care „rămâne în continuare la sol”. Reprezentanții Fly One menționau că au invitat o companie europeană să le acorde suport în acest sens.

Și pe 10 iunie, compania a anulat zboruri – spre Parma și Nice. În rezultat, la Aeroportul Internațional Chișinău s-a produs un scandal. Călătorii, care și-au procurat bilete, s-au arătat indignați de situația creată.

În seara zilei de 11 iunie, Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că a convocat, pentru 12 iunie, Comisia de certificare a operatorilor aerieni. Instituția declara că urmează să fie evaluată situația creată și se va investiga „motivele care au dus la anulările în lanț”. În cadrul ședinței, potrivit Autorității, Fly One a declarat că anulările în lanț au fost provocate de defectarea a 3 aeronave concomitent, nefiind posibilă înlăturarea defecțiunilor într-o perioadă restrânsă de timp.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: