FOTO Distrugeri în regiunea ucraineană Dnepropetrovsk: un tânăr de 18 ani a murit, alte 3 persoane au fost rănite 
Full Article 2 minutes read

FOTO Distrugeri în regiunea ucraineană Dnepropetrovsk: un tânăr de 18 ani a murit, alte 3 persoane au fost rănite 

Autoritățile ucrainene susțin că rușii au atacat, începând cu seara zilei de 8 august, de trei ori raionul Nikopol din regiunea Dnepropetrovsk. A murit un băiat în vârstă de 18 ani, alți trei bărbați au fost răniți. 

„Începând cu seara trecută, agresorul a bombardat de trei ori regiunea Nikopol. A lansat artilerie grea spre Nikopol și orașul Marganeț (din regiunea Dnepropetrovsk). Un tânăr de 18 ani a murit. Încă trei persoane au fost rănite – bărbați în vârstă de 21, 35 și 44 ani. Au vătămări provocate de mine și răni de schije”, a comunicat șeful administrației regiunii Dnepropetrovsk Serghei Lîsak, pe Telegram.

Totodată, potrivit lui Lîsak, bombardamentele au afectat o biserică, 5 case particulare, 2 anexe, o mașină și mai multe linii electrice.

Președintele Consiliului Regional Dnepropetrovsk Nikolai Lukașuk a spus că unul din cei trei răniți a fost internat la spital. 

„Tânărul de 21 de ani a fost internat în traumatologie. El a fost diagnosticat cu o rană cauzată de mină, o rană la piept și la umăr. Acum el este într-o stare satisfăcătoare”, a menționat Lukașuk, pe Telegram.

Cu privire la tânărul care a decedat, Lukașuk a menționat că acesta „abia a împlinit 18 ani”: „Toată viața ar fi trebuit să-i fie înainte, dacă monștrii ruși nu i-ar fi luat-o”.

Partea rusă nu a comentat deocamdată atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: