(FOTO) Odesa, bombardată de armata rusă. Trei oameni au murit în timpul atacului cu drone și rachete
Full Article 50 second read

(FOTO) Odesa, bombardată de armata rusă. Trei oameni au murit în timpul atacului cu drone și rachete

Trei persoane au fost ucise la Odesa într-un atac nocturn, scrie BBC News. Regiunea a fost lovită cu drone și rachete. Ultimele nu au provocat pagube. O zonă comercială din portul Odesa de la Marea Neagră a fost ținta atacului cu drone. Pe lângă decese au fost înregistrate prăbușiri și un incendiu. 

Noaptea trecută, o dronă rusească a lovit o zonă comercială din portul Odesa de la Marea Neagră. În consecință o persoană a fost ucisă, a anunțat armata ucraineană. Ulterior, au fost găsite cadavrele altor două persoane.

Potrivit sursei, forțele ucrainene de apărare aeriană au reușit să distrugă 9 drone. Cu toate acestea, una a lovit o zonă din apropierea portului și a provocat prăbușiri și un incendiu.

Armata ucraineană a raportat că în atac au fost folosite și rachete însă acestea nu au provocat pagube.

Moscova nu a comentat deocamdată atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: