FOTO Moldovenii pleacă în vacanță? Aglomerație la punctele de frontieră Sculeni și Leușeni
Full Article 40 second read

FOTO Moldovenii pleacă în vacanță? Aglomerație la punctele de frontieră Sculeni și Leușeni

La această oră se menține trafic intensiv în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni. Fluxul majorat și continuu se înregistrează pe sensul de ieșire din țară.

Polițiștii de frontieră menționează că, de comun cu funcționarii vamali, activează la capacitate maximă.

La fel a fost suplinit numărul de angajați și de echipamente speciale de control, dar și deschise suplimentar benzi de circulație pentru autoturisme.

FOTO Moldovenii pleacă în vacanță? Aglomerație la punctele de frontieră Sculeni și Leușeni

Telegram/Poliția de Frontieră

Călătorii sunt îndemnați să prezinte înțelegere, totodată să opteze pentru PTF Costești sau PTF Cahul. În cele două puncte, potrivit polițiștilor de frontieră, se circulă degajat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: