FOTO Președinta Maia Sandu a fost, pe 1 septembrie, la USM: a discutat cu viitorii jurnaliști
Full Article 2 minutes read

FOTO Președinta Maia Sandu a fost, pe 1 septembrie, la USM: a discutat cu viitorii jurnaliști

Președinta Maia Sandu a vizitat, pe 1 septembrie 2023, Universitatea de Stat din Moldova (USM). Potrivit reprezentanților USM, șefa statului a avut o discuție cu viitorii jurnaliștii. 

Viitorii jurnaliști formați la USM și-au început noul an de studii cu o discuție publică cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care a vizitat în această dimineața Universitatea de Stat din Moldova. În deschiderea evenimentului, rectorul USM le-a urat mult succes studenților cu ocazia începerii unui nou an de studii și i-a îndemnat să exploreze lumea cunoașterii, să învețe, să devină mai buni în fiecare zi și să contribuie la consolidarea comunității noastre academice”, au comunicat reprezentanții Universității.

Se menționează că „președinta Maia Sandu le-a vorbit studenților de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării despre importanța meseriei pe care o studiază și despre impactul mediatic asupra societății”.

De asemenea, studenții au avut posibilitatea să-i adreseze președintei întrebări privind situația politică din țară, perspectivele Guvernului în direcția dezvoltării învățământului superior și susținerea tinerilor specialiști”, au precizat reprezentanții USM.

În prezent, la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării își fac studiile la Licență și Master peste 500 de studenți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: