„Gură-cască de mine”. Ministrul Economiei a fost amendat de inspectorii de patrulare
Full Article 2 minutes read

„Gură-cască de mine”. Ministrul Economiei a fost amendat de inspectorii de patrulare

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba s-a ales cu o amendă, după ce a fost oprit de polițiști. Alaiba spune că a fost amendat de oamenii legii pentru că avea asigurarea auto expirată.

Pe o rețea de socializare, ministrul a scris că a fost oprit de polițiști și rugat să prezinte permisul de conducere.

„Ha! Nu-l am și nu-s obligat să-l am, conform unei legi votate în parlament”, a comunicat Alaiba. Astfel, ministrul a prezentat IDNP-ul său.

„Pentru așa situație fără permis la tine, doar câteva luni în urmă înhățai amendă. Deja nu. Cu mâna mea am votat, alături de colegii din parlament”, a adăugat Alaiba.

Totuși, el a precizat: „Amendă, totuși, am înhățat”.

„Gură-cască de mine, am uitat să iau asigurarea expirată pe 6 decembrie. Mă iertați, o săptămână cam intensă. Nu încălcați, fiți atenți la drum. E cam ceață”, a scris Alaiba, pe Facebook.

Amintim că în decembrie 2021, Parlamentul Republicii Moldova a votat în a doua lectură proiectul de modificare a unor acte normative prin care conducătorii auto nu mai sunt obligați să dețină asupra sa permise de conducere. Aceștia vor putea fi identificați de ofițerii de patrulare în regim digital, fiind însă necesară prezentarea oricărui alt act de identitate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: