Cazul fetei de 19 ani, dispărută la Orhei: Poliția a identificat un martor-cheie
Full Article 3 minutes read

Cazul fetei de 19 ani, dispărută la Orhei: Poliția a identificat un martor-cheie

Oameni legii anunță că au identificat un nou martor, care poate fi important în cazul tinerei de 19 ani, însărcinată în șase luni, care a urcat pe 12 aprilie într-o mașină de ocazie și de atunci a dispărut. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a publicat pe 20 aprilie o poză în care apare principalul suspect, în vârstă de 45 de ani, și o fată.  Mașina a fost fixată de camerele de monitorizare a traficului, spre Chișinău, cu puțin timp înaintea reținerii bărbatului.

„Rugăm fata din imagine și persoanele care o recunosc să ne informeze”, face apel IGP.

Poliția dă asigurări că identitatea fetei și sursele de informare vor fi protejate de Poliție.

„Mizăm pe colaborarea tinerei cu organele de drept, declarațiile ei sunt foarte importante pentru găsirea fetei dispărute”.

Numărul la care pot fi contactați oamenii legii: 0 60 033 442.

ACTUALIZARE: Oamenii legii anunță că tânăra a fost identificată și la moment este audiată de polițiști.

Cazul fetei de 19 ani, dispărută la Orhei: Poliția a identificat un martor-cheie

IGP

***

Precizăm că Ana-Maria Guja, o tânără de 19 ani dintr-o localitate din Orhei, a dispărut pe 12 aprilie. S-a întâmplat după ce fata a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei, la ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta se întorcea dintr-o localitate vecină, unde făcea meditații cu un copil. Ea învăța la Colegiul Pedagogic din orașul Orhei și, totodată, oferea servicii de meditații unor copii. Fata este însărcinată în șase luni.

Oamenii legii au anunțat în seara zilei de 16 aprilie că șoferul în mașina căruia a urcat fata a fost reținut. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, refuză să colaboreze cu ancheta.

Pe 19 aprilie, Inspectoratul General de Poliție (IGP) a anunțat că oamenii legii, împreună cu voluntari, vânători și localnici, continuă căutările tinerei. IGP a precizat că căutările au fost extinse în raionul Telenești, după apariția unor noi circumstanțe.

Tot pe 19 aprilie, principalul suspectat a fost plasat în arest pentru o perioada de 30 de zile. El este acuzat de răpire, însă nu își recunoaște vina. Detalii – AICI.

Între timp Poliția a îndemnat cetățenii să sesizeze de urgență oamenii legii, dacă au avut interacțiuni „dubioase” cu principalul suspect în cazul dispariției tinerii de 19 ani, în Orhei. Apelul vine după ce, în timpul perchezițiilor efectuate la domiciliul și mașina bărbatului de 45 de ani, au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. Oamenii legii atrag atenția că, între timp, bărbatul și-a schimbat de nenumărate ori atât înfățișarea, cât și mașinile pe care le conducea. Vezi cum arată principalul suspect acum, cum a arătat în ultima perioadă, dar și ce mașini a condus – AICI.

Vezi ce spune mama și iubitul tinerii dispărute despre caz – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: