Oficial din cadrul Departamentului Cooperare Economică al Comitetului Executiv al CSI, rechemat din funcție
Full Article 40 second read

Oficial din cadrul Departamentului Cooperare Economică al Comitetului Executiv al CSI, rechemat din funcție

Guvernul Republicii Moldova a propus, pe 22 martie, numirea unui nou ambasador în Danemarca și a rechemat din funcție un oficial din cadrul Comitetului Executiv al CSI. 

Miniștrii au susținut numirea lui Veaceslav Dobîndă, ambasador al Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos, în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Regatul Danemarcei prin cumul, cu reședința la Haga, înaintând președintelui Republicii Moldova proiectul decretului respectiv.

Totodată, Guvernul a aprobat rechemarea lui Teodor Iovu din funcția de director adjunct-șef secție Departamentul Cooperare Economică al Comitetului Executiv al Comunităților Statelor Independente (CSI) din data de 14 aprilie 2023. Iovu a fost numit în funcție pe 22 decembrie 2020.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: