În pericol, din cauza frigului. Polițiștii au pornit în căutarea persoanelor fără adăpost (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

În pericol, din cauza frigului. Polițiștii au pornit în căutarea persoanelor fără adăpost (VIDEO)

În contextul temperaturilor scăzute din ultimele zile, oamenii legii au intensificat acțiunile de identificare și acordare a sprijinului persoanelor fără adăpost. În municipiul Chișinău au fost identificați 64 de oameni fără un loc permanent de trai. 

Poliţia capitalei a intensificat acţiunile de identificare, depistare şi acordare a sprijinului necesar persoanelor fără loc permanent de trai, pentru a reduce riscul cazurilor de hipotermie.

În acest context, polițiștii au patrulat toate sectoarele capitalei, în vederea depistării locurilor de trai provizoriu a acestei categorii de persoane. O atenție specială s-a acordat construcţiior neterminate, subsolurilor și sistemelor de canalizare.

Astfel, în cadrul verificărilor efectuate de către forțele de ordine, au fost identificați 64 de oameni fără un loc permanent de trai. Polițiștii le-au recomandat să se adreseze la Centrul de găzduire amplasat pe str. Haltei, mun. Chișinău.

***

Datorită pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, în perioada 12 – 18 februarie, temperatura aerului noaptea, treptat, va scădea de la -8..-13°C până la -14..-19°C, spre sfârșitul perioadei – la nord până la -20..-22°C. Ziua, va scădea până la -8..-13°C.

Între 12 și 13 februarie, vântul va prezenta intensificări de până la 17-22 m/s, iar pe drumuri se va forma ghețuș.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: