Încă o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni. Un minor din capitală a ajuns la spital
Full Article 2 minutes read

Încă o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni. Un minor din capitală a ajuns la spital

Un minor a fost tamponat de un autoturism, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Cazul a avut loc pe 27 ianuarie, pe strada „Hristo Botev” din capitală. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă a Poliției mun. Chișinău Natalia Stati.

Oamenii legii au fost alertați la ora 14:15 prin intermediul Serviciului 112. Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului, unde a stabilit că un automobil marca Mercedes, la volanul căruia se afla un șofer de 57 de ani, a tamponat un minor.

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a fost lovit în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Ulterior, acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

***

Amintim că, pe 19 ianuarie, în spațiul online a apărut o secvență video în care un autoturism marca Renault Clio nu cedează trecerea unei femei, însoțită de un copil, pe o trecere de pietoni din Chișinău. Ofițerii de patrulare au identificat și sancționat persoana care se afla la volan. Conducătorul automobilului s-a dovedit a fi o femeie, în vârstă de 31 de ani. Șoferița a fost amendată cu 750 de lei și 4 puncte de penalizare.

Cu două zile mai devreme, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: