IuteCredit a ales câștigătoarea tombolei „Câștigă o vacanță în Thailanda”!
Full Article 3 minutes read

IuteCredit a ales câștigătoarea tombolei „Câștigă o vacanță în Thailanda”!

Vara aceasta IuteCredit a lansat tombola „Câștigă o vacanță în Thailanda”! În tombolă au participat persoanele care au cumpărat bunuri de la partenerii IuteCredit, ori au aplicat la credit cash în perioada 01 iulie – 31 august.

Astfel, în urma unei extrageri live aleatorii pe pagina de facebook IuteCredit, Dorina Gamanjii a devenit câștigătoarea tombolei „Câștigă o vacanță în Thailanda”.

„Am apelat la compania IuteCredit pentru a lua o sumă de bani. În  acea perioadă se desfășura o tombolă la IuteCredit, la care spre marea mea fericire am fost eu câștigătoarea acestui premiu mare „O vacanță în Thailanda” pentru două persoane.”

„Într-o seară, m-a sunat domnul Gheorghe și mi-a spus că sunt câștigătoarea premiului „O călătorie în Thailanda” pentru două persoane. Primele emoții au fost de necrezut. Nu m-am așteptat la o asemenea surpriză fenomenală.” Dorina Gamanjii, câștigătoarea tombolei IuteCredit

Este pentru prima dată când Dorina participă la o tombolă și mai cu seamă este și câștigătoarea ei!

„Niciodată nu am mai câștigat la vreo tombălă. Este pentru prima dată. Din acest motiv am avut și emoții foarte mari, pe care și acum le trăiesc! A fost ceva super tare!”

IuteCredit a ales câștigătoarea tombolei „Câștigă o vacanță în Thailanda”!

Primul care a aflat despre câștig a fost soțul Dorinei, care urmează să o însoțească pe câștigătoare în vacanță.

„M-am apropiat de soț și îi spun: uite m-au sunat și mi-au spus că am câștigat o călătorie în Thailanda pentru două persoane. Din start el nu m-a crezut, a zis că s-a comis vreo greșeală. Am crezut că este o farsă, dar căutând informații despre această tombolă, am accesat pagina de facebook IuteCredit unde am văzut live-ul în care mi-am auzit numele, și văzând cum mă sună, am înțeles că totul este real, și eu sunt câștigătoarea marelui premiu.” Dorina Gamanjii, câștigătoarea tombolei IuteCredit

De mai bine de 10 ani, Dorina nu a avut posibilitatea de a pleca într-o vacanță, iar acest câștig a venit pentru ea într-un moment oportun și neașteptat în același timp. „Mulțumesc foarte mult companiei IuteCredit pentru acest cadou, pentru acest vis minunat. În decurs de 10 ani, mi-am dorit foarte mult să plec undeva și datorită companiei IuteCredit acest vis a devenit realitate! Sunt foarte bucuroasă și mulțumită și aș dori ca toți să aibă încredere în această companie și să creadă în visele lor.”

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: