LG: Schimbă modul în care te joci sau lucrezi cu monitorul UltraGear
Full Article 2 minutes read

LG: Schimbă modul în care te joci sau lucrezi cu monitorul UltraGear

Bucură-te la maximum de intensitatea jocurilor, a clipurilor video și a altor materiale multimedia online. Cu monitorul IPS LG UltraGear ai parte de culori bogate și detaliate din orice unghi.

Accelerează pasiunea ta pentru gaming cu ajutorul LG UltraGear – monitorul creat special pentru jocuri. Datorită redării extrem de detaliate a imaginii te vei putea scufunda total în ceea ce vezi pe ecran.

Victoria e mai proape ca niciodată

V-ați săturat de ecranele care se estompează? Cu IPS 1 ms, veți domina și veți câștiga luptele fără griji asupra efectelor secundare ale vitezei extreme.

Iar pe ecranul Nano IPS bătăliile vor fi mai realiste ca niciodată. Monitorul LG UltraGear suportă un spectru larg de culori, 98% din gama de culori DCI-P3 și un interval cromatic cu 35% mai mare decât sRGB 100%. Rezultatul – culori de fidelitate ridicată și scene mai detaliate de pe câmpul de luptă.

Imagini mai clare, mai line și mai rapide

Monitorul LG UltraGear este testat NVIDIA și confirmat oficial ca fiind compatibil G-Sync®, ceea ce garantează eliminarea uzurii monitorului și limitarea la minim a întreruperilor pentru o experiență mai lină și mai rapidă a jocului.

UlraGear este dotat și cu tehnologia Sincronizare adaptabilă (FreeSync™), care elimină practic distorsionarea și blocarea ecranului. Astfel, jucătorii se pot bucura de mișcări cursive în timpul jocurilor.

Viteză rapidă către victorie

Rata de împrospătare 144Hz permite redarea imediată a acțiunii pe ecran. Mișcarea în timpul jocurilor este fluidă, obiectele redate mai clar, iar fluiditatea vizuală aproape suprarealistă.

Cu Dynamic Action Sync vei putea prinde fiecare moment in timp real și reacționa mai rapid la adversari, iar cu Black Stabilizer vei putea evita lunetiștii ascunși în cele mai întunecate locuri și scapa rapid din calea grenadelor care explodează.

Șansele de a deveni campion sunt mai mari ca niciodată cu LG UltraGear. Mișcarea lină în timpul jocurilor, designul ergonomic și culorile bogate te vor ajuta să fii pe primul loc.

Du jocurile la următorul nivel chiar acum. Descoperă monitoarele LG UltraGear în magazinele partenerilor noștri.

Darwin          Enter         Hi-tech          Maximum          Bomba

 

LG Facebook

LG Instagram

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: