LG: Uscătorul de rufe LG – soluția ideală pentru uscarea hainelor
Full Article 3 minutes read

LG: Uscătorul de rufe LG – soluția ideală pentru uscarea hainelor

Sforile și suporturile de uscat rufe au rămas în trecut! Fă cunoștință cu uscarea inteligentă a rufelor. Descoperă toate beneficiile uscătorului LG mai jos.

Economisește timp prețios, efort și energie

Daca timpul pierdut cu uscarea rufelor te preocupă sau dacă iți place pur și simplu să ai rufe gata de purtat la scurt timp după spălare, LG are soluția potrivită pentru tine.

Gama LG de uscătoare de rufe, echipate cu pompe de căldură DUAL Inverter sunt dotate cu tehnologii de vârf și vă permit să vă uscați hainele preferate într-un timp redus și la un consum de energie electrică cât mai mic. Indiferent dacă e vorba de blugi, așternuturi de pat sau bluze din mătase, uscătoarele LG garantează o uscare eficientă și optimizată în funcție de țesătură și reducerea cutelor.

Tehnologia Eco Hybrid oferă opțiunea de a economisi energie cu peste 20% sau timp cu mai mult de 15% în funcție de stilul tău de viață.

Ploaie, furtună, ninsoare? Condițiile meteo nu contează

În timpul sezonului rece uscarea hainele înăuntru pe un suport de haine sau pe calorifer durează ceva timp. În plus, rufele lăsate la uscat eliberează până la 4 litri de vapori de apă, ceea ce poate duce la mucegai pe pereți. Ai nevoie de asta?! Bucură-te de haine perfect uscate indiferent de sezon și de o casă fără umiditate cu uscătorul LG.

Haine moi, pufoase și fără alergeni direct din uscător

Cu uscătorul de rufe LG, hainele rămân fără scame, alergeni sau bacterii. Datorită tehnologiei Allergy Care, uscătorul LG elimină până la 99% dintre acarienii ce pot cauza alergii sau alte probleme respiratorii, pentru ca tu și toată familia ta să te bucuri de un mediu mult mai sănătos.

Datorită pompei de căldură DUAL Inverter riscul de deteriorare a hainelor datorită temperaturii este redus semnificativ. La temperaturi scăzute, această tehnologie evită contracția și îngrijește ușor țesăturile delicate. Și nu îți face griji, uscătorul LG reduce de asemenea șifonarea rufelor.

Ai spațiu limitat? Avem răspunsul

Poți instala cu ușurință uscătorul de rufe LG deasupra mașinii tale de spălat. Astfel îți eliberezi balconul de hainele întinse la uscat și te bucuri de haine pe care să le poți depozita imediat în dulap. Apropo, ușa uscătorului LG poate fi instalată în funcție de circumstanțele tale spațiale: la stânga sau la dreapta.

În plus, uscătorul LG este unul smart, ceea ce înseamnă că poate fi ușor controlat cu ajutorul aplicației Smart ThinQ. Vă oferă interactivitate facilă și acces la cele mai recente inovații, datorită conectivității Wi-Fi.

Cu uscătorul de rufe LG treburile casnice vor fi o plăcere. Funcțiile sale te vor ajuta să usuci o gamă variată de țesături, să împrospătezi hainele fără sa fie nevoie de spălare și să le păstrezi ca noi pentru mai mult timp.

Vino să alegi în magazinele partenerilor LG sau alege-ți uscătorul de rufe online.

Hi-tech          Bomba          Maximum          Darwin          Enter

 

LG Facebook

LG Instagram

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: