LIVE Deputații s-au întrunit în ședință. Ce subiecte au în agendă
Full Article 1 minutes read

LIVE Deputații s-au întrunit în ședință. Ce subiecte au în agendă

Parlamentul s-a întrunit în ședință plenară joi, 10 februarie. Deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua, inclusiv două proiecte de modificare a Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică.

La fel, va fi examinat proiectul de lege privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcțiile de membri în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor. Un alt proiect care va fi în atenția parlamentarilor este proiectul de lege privind Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, precum și proiectul de modificare a Legii privind protecţia mediului înconjurător și Legii privind dezvoltarea regională în Republica Moldova.

Totodată, în prima lectură va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Legii privind protecția mediului înconjurător, Legii regnului animal și Legii privind protecția aerului atmosferic.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: