LIVE Parlamentul, în ședință. Strategia „Moldova Europeană 2030” – pe masa deputaților
Full Article 1 minutes read

LIVE Parlamentul, în ședință. Strategia „Moldova Europeană 2030” – pe masa deputaților

Parlamentul Republicii Moldova s-a convocat în ședință astăzi, 13 octombrie, cu începere de la ora 10:00. Agenda ședinței plenare include 11 proiecte de lege. Pe masa deputaților ajunge azi, pentru dezbatere, inclusiv strategia națională de dezvoltare „Moldova Europeană 2030”. Urmărește ședința Legislativului, în direct pe NM, și află primul cele mai importante decizii luate de aleșii poporului!

Deputații urmează să mai examineze astăzi proiectul de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Tratatul cu privire la Sistemul european de informații privind vehiculele și permisele de conducere (EUCARIS).

Totodată, vor mai fi propuse spre adoptare proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași și modificări la mai multe acte normative.

Pe ordinea de zi au fost incluse, de asemenea, mai multe inițiative legislative propuse spre examinare în prima lectură, printre care proiectul de lege care prevede clarificarea regimului juridic al bazinelor acvatice, dar și modificări la Legea cu privire la asistența juridică garantată de stat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: