LIVE Parlamentul, în ședință. Strategia „Moldova Europeană 2030” – pe masa deputaților
Full Article 1 minutes read

LIVE Parlamentul, în ședință. Strategia „Moldova Europeană 2030” – pe masa deputaților

Parlamentul Republicii Moldova s-a convocat în ședință astăzi, 13 octombrie, cu începere de la ora 10:00. Agenda ședinței plenare include 11 proiecte de lege. Pe masa deputaților ajunge azi, pentru dezbatere, inclusiv strategia națională de dezvoltare „Moldova Europeană 2030”. Urmărește ședința Legislativului, în direct pe NM, și află primul cele mai importante decizii luate de aleșii poporului!

Deputații urmează să mai examineze astăzi proiectul de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Tratatul cu privire la Sistemul european de informații privind vehiculele și permisele de conducere (EUCARIS).

Totodată, vor mai fi propuse spre adoptare proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași și modificări la mai multe acte normative.

Pe ordinea de zi au fost incluse, de asemenea, mai multe inițiative legislative propuse spre examinare în prima lectură, printre care proiectul de lege care prevede clarificarea regimului juridic al bazinelor acvatice, dar și modificări la Legea cu privire la asistența juridică garantată de stat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: