LIVE Remanieri în Guvern? Premierul Gavrilița și ministrul Spatari, declarații de presă 
Full Article 50 second read

LIVE Remanieri în Guvern? Premierul Gavrilița și ministrul Spatari, declarații de presă 

Premierul Natalia Gavrilița și ministrul Muncii și Protecției Sociale Marcel Spatari au ieșit cu declarații în fața jurnaliștilor. Detalii despre subiectul declarațiilor nu s-au comunicat anterior. 

De menționat că pe 7 ianuarie, postul TV8 a difuzat o știre în care anunța, cu referire la propriile surse, că Marcel Spatari ar urma să demisioneze din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Potrivit redacției, motivele invocate ar fi unele familiare – soția și copilul său locuiesc la București.

Mai mult, acesta ar urma să fie înlocuit de către Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Pe 8 ianuarie, Marcel Spatari a publicat un text pe rețelele de socializare în care a enumerat 10 lucruri pe care le-a învățat în funcția de ministru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: