LIVE Remanieri în Guvern? Premierul Gavrilița și ministrul Spatari, declarații de presă 
Full Article 50 second read

LIVE Remanieri în Guvern? Premierul Gavrilița și ministrul Spatari, declarații de presă 

Premierul Natalia Gavrilița și ministrul Muncii și Protecției Sociale Marcel Spatari au ieșit cu declarații în fața jurnaliștilor. Detalii despre subiectul declarațiilor nu s-au comunicat anterior. 

De menționat că pe 7 ianuarie, postul TV8 a difuzat o știre în care anunța, cu referire la propriile surse, că Marcel Spatari ar urma să demisioneze din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Potrivit redacției, motivele invocate ar fi unele familiare – soția și copilul său locuiesc la București.

Mai mult, acesta ar urma să fie înlocuit de către Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Pe 8 ianuarie, Marcel Spatari a publicat un text pe rețelele de socializare în care a enumerat 10 lucruri pe care le-a învățat în funcția de ministru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: