Natalia Gavrilița, mesaj de rămas bun: „Mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere”
Full Article 3 minutes read

Natalia Gavrilița, mesaj de rămas bun: „Mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere”

Natalia Gavrilița și-a luat rămas bun de la Guvern, pe 16 februarie. Pe o rețea de socializare, Gavrilița mulțumește cetățenilor pentru „pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere”. Noii garnituri guvernamentale, ea îi spune „să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare”. 

„Astăzi, închei cea mai responsabilă etapă din viața mea profesională de până acum. Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului. Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai acestei țări. Oameni pentru care am muncit zi de zi în cele 18 luni de mandat”, scrie Gavrilița, pe Facebook.

Ea mai spune că alături de colegi a făcut „tot ce ne-a stat în puteri, ca oamenii din Republica Moldova să resimtă cât mai puțin crizele”.

„Țin să mulțumesc fiecărui coleg din Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc, pentru eforturile depuse. Le mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere. În aceste zile, am primit din partea oamenilor foarte multe cuvinte de apreciere și recunoștință. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare cuvânt și emoție. Ele m-au făcut să retrăiesc toată perioada lucrată la Guvern, cu bune și rele. M-am străduit să îmi fac datoria cinstit și cu dedicație, pentru oameni, pentru țară”, susține Natalia Gavrilița.

Totodată, ea a îndemnat noua garnitură guvernamentală „să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare”.

„Le doresc succes colegilor din noua garnitură guvernamentală și îi îndemn să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare, pentru care am primit votul cetățenilor în anul 2021. Eu cred în Moldova, cred în oamenii acestei țări. Eu cred că noi merităm să trăim într-o țară liberă de corupție, o țară puternică, Europeană, cu o economie dezvoltată și oportunități pentru fiecare”, a conchis Gavrilița.

***

Menționăm că Natalia Gavrilița și-a anunțat pe 10 februarie demisia din funcția de prim-ministru. „Am avut onoarea să fiu prim-ministru a acești țări. Voi rămâne în slujba poporului alătura de echipă. Eu cred în Moldova, eu cred că o să trecem cu bine peste încercările acestor vremuri. Plec de la conducerea Guvernului cu inima împăcată”, a adăugat Gavrilița.

Ulterior, Maia Sandu a desemnat candidatura lui Dorin Recean pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Pe 16 februarie, la ora 13:00, premierul desemnat Dorin Recean va prezenta, în fața deputaților Republicii Moldova, programul de activitate și echipa pe care o propune. La final, el va cere votul de încredere al deputaților.

De precizat că din noul cabinet de miniștri fac parte 10 bărbați și 6 femei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: